Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gay or guy

Buna:P
Titlul find motivul care mi-a atras atentia si cum am citit totul nu am cum sa nu-ti las vreun comentariu :-?
Voi incepe cu introducerea si mai va urma capitolele:P
~Introducerea
Ai inceput cu enumerare, doar ai pus niste calitati pe care le-ai repetat in primele 3 propozitii pe cand puteai sa dai un indiciu ca ai folosit aceeasi calitate pentru a scoate in evidenta ceva aparte.
(18-07-2010, 10:19 PM)chocolate muffin A scris: Îţi spune că te iubeşte, îţi spune că eşti specială, diferită, frumoasă, că eşti făcută pentru el. Încearcă să te flateze, să te înduplece, să te facă să crezi că e adevărat. După el, esti frumoasă, ai un corp frumos, inteligentă, talentată, draguţă, amuzantă, sensibilă, într-un cuvant: perfectă.
Prima si a treia propozitie au acelasi inteles pentru ce le mai repeti? Ai spus deja ca e facuta pentru el, tu ai mai scris odata schimband calitatilele fetei pentru a face volumul mini -capitolui mai mare 8-|.
In al doilea si al treilea alineate a scris nu rau chiar bine, dar ultimul alineat cam nu merge:
(18-07-2010, 10:19 PM)chocolate muffin A scris: Tu ce i-ai zice? Ei bine, în continuare vei vedea ce am făcut eu, trebuie doar să citeşti ceva mai multe capitole pentru a-ţi lămuri întrebările.
:-?? Normal ca-ti voi citi capitolele, doar ca mai intrigat :-? ..........Puteai sa lasi doar intrebarea si avea sa fie cum mult mai bine decat sa spui ce sa facem.

~ Capitolul 1
Lol :eto: sincer nu ma asteptam la asa schimbare radicala de la introducere la capitol, parca ele au fost scrise de doua persoane diferite.Ideea cu joaca e originala sau eu cel putin nu am vazut la in alte ficuri :-?. Ai caracterizat inderect foarte bine personajele si locatia.Dialogul nu e sec si chiar volumul e mai mare :)).
<- Pot să-ţi spun un secret? M-am uitat mirată la el. Am dat din cap afirmativ. – Te plac.> nu ma asteptam la asta, ma gandeam la un sarut pentru inceput si mai apoi martusirea. ;;)

~Capitolul 2
Parca Dahlia si Dragos ar fi una si aceeasi persoana cu acest <Vreau să-ţi spun un secret> :-? sau sunt asemanatori la comportament si la gandire "?, fa totusi o diferenta in ei mai departe ca am inceput sa le incurc putin la dialog.
Nu m-ia placut la inceput trecerea de la prima la a treia persoana prea deranjeaza faptul ca ai facut-o brusc, prea brusc si intraiurea.
Si cum a spus Lie, e prea putina descriere, aici persista o descriere mai mult a sentimenelor a personajelor. E bine , dar nu uita de vreme si locul actiunii sa mai descrii.
Naratiunea merge si greseli de tastare nu ai ...........asta e bine :p

Cam asta e. Te astept cu un nou capitol :D
Bafta si inspiratie mai departe :) O,o''
[Imagine: aaaakip.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Gay or guy - de chocolate muffin - 18-07-2010, 10:19 PM
RE: Gay or guy - de Little M - 18-07-2010, 10:48 PM
RE: Gay or guy - de chocolate muffin - 19-07-2010, 12:29 PM
RE: Gay or guy - de chocolate muffin - 23-07-2010, 06:23 PM
RE: Gay or guy - de Vernis - 03-09-2010, 11:26 PM
RE: Gay or guy - de Serqet - 04-09-2010, 02:16 AM
RE: Gay or guy - de Acadea' - 09-09-2010, 11:34 PM