03-09-2010, 12:52 PM
M-am gândit şi eu la ceva:
1. Ar trebui o subsecţiune de Korean Drama la filme, am văzut că sunt câteva subiecte de acest gen împrăştiate la secţiunea principală.
2. Nu s-ar putea ca la Petshop să fie şi ceva cu Zuppy, un chibi sau ceva semănător ?
3. Avatarele de la default Gallery ar putea conţine câteva personaje populare din
renumite serii anime.
EDIT:
4. Zuppies se pot folosi şi în alt fel? O,o Vîd că lumea nu îi prea bagă în seamă.
Mă cam gândeam la ce a spus Fleet cu poza aceea la profil.
Nu e posibil ca fiecare să îşi cumpere o poză la alegere pentru profil ?
I mean, să fie mai multe poze, nu doar una.
5. Mă gândeam, nu e probabil util, însă o secţiune legată de software, I mean, unde să
putem da sfaturi pentru îngrijirea PC-ului sau rezolvarea erorilor, să se discute despre anumite programe sau
să fie ceva informativ privitor la ultimele echipamente apărute ?
1. Ar trebui o subsecţiune de Korean Drama la filme, am văzut că sunt câteva subiecte de acest gen împrăştiate la secţiunea principală.
2. Nu s-ar putea ca la Petshop să fie şi ceva cu Zuppy, un chibi sau ceva semănător ?
3. Avatarele de la default Gallery ar putea conţine câteva personaje populare din
renumite serii anime.
EDIT:
4. Zuppies se pot folosi şi în alt fel? O,o Vîd că lumea nu îi prea bagă în seamă.
Mă cam gândeam la ce a spus Fleet cu poza aceea la profil.
Nu e posibil ca fiecare să îşi cumpere o poză la alegere pentru profil ?
I mean, să fie mai multe poze, nu doar una.
5. Mă gândeam, nu e probabil util, însă o secţiune legată de software, I mean, unde să
putem da sfaturi pentru îngrijirea PC-ului sau rezolvarea erorilor, să se discute despre anumite programe sau
să fie ceva informativ privitor la ultimele echipamente apărute ?