02-09-2010, 10:06 PM
Saracutul Yuri, ce rau imi pare pentru el si totusi ma bucur asa mult pentru ce a patit, nu ca as fi inumana si nu as simtii nimic asupra durerii lui, dar cine stie poate durerea se transforma in altceva, mai stii? macar de ar fi asa.....A fost amuzant faza cu disimularea, cred ca eu daca eram in locul prietenului sau as fi zis: asta ce are? e nebun, sau ce? , dar a fost amuzant, mai ales ca el nega si spunea ca nu are nimic, ce micut mincinos
Si rau mai e Dante, mai, cum sa il minta? Adica chiar sa il minta? ce tupe, e tare tipu, e mult prea smecher
de aceea il si iube eu pe el asa mult( sper ca yuri sa nu se supere pe mn, hm, eu tin la amandoi) oricum takashi si-a dat seama cam tarziu de ce se petrece...
ce m-a enervat la Dante, era faza cu documentu, ce conta ca documentu era asa important si valora asa mult, in plus yuri ii se oferea, adica de buna voie, nu? hm..dar or sa mai fi si alte ocazii nu?
sunt sigura
Succes la scris si postat! Multa inspiratie Kana-san!
Pupiiiiciiiiiii!

ce m-a enervat la Dante, era faza cu documentu, ce conta ca documentu era asa important si valora asa mult, in plus yuri ii se oferea, adica de buna voie, nu? hm..dar or sa mai fi si alte ocazii nu?

Succes la scris si postat! Multa inspiratie Kana-san!
Pupiiiiciiiiiii!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria