02-09-2010, 02:33 PM
(15-08-2010, 09:24 PM)Lynn A scris:Ce parere aveti despre acest subiect ? Sunteti de acord cu acest lucru ?
Eu spun ca da. Fiecare om are dreptul sa iubeasca / faca ce vrea cu cine vrea indiferent de sex. Pâna la urma e viata lui si nimeni nu ar trebui sa intervina si sa critice acest lucru. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea si nimeni sa nu intervina în viata lui privata. Chiar daca sunt oameni care nu accepta asa ceva din diverse motive eu consider ca fiecare are dreptul sa ia decizii în privinta asta. Sunt multi care nu accepta si niciodata nu am înteles de ce sunt oamenii împotriva acestui lucru pâna la urma daca X vrea sa fie cu Y care e de acelasi sex nimeni nu ar trebui sa se bage, sa-si dea cu parerea sau sa fie împotriva. Voi ce credeti ?
Nu o sa scriu prea multe pentru ca nu vreau sa fiu interpretat in mai multe feluri decat trebuie.
Dar o sa spun scurt ca daca cetatenii au prea multa libertate si prea multe drepturi, societatea din care fac parte acestia se va degrada de-a lungul timpului.
De aceea America decade si va fi in scurt timp intrecuta de China.