02-09-2010, 12:19 PM
Ok, sunt contra. Niciodată nu am crezut un zvon despre y, pe care l-a auzit de la z, care l-a auzit de la nu ştiu cine. Well, nu am vrut să cred şi sincer nici nu mi-a păsat. În mare parte dacă un zvon e despre mine, eu ştiu cel mai bine dacă este sau nu adevărat; cei care bârfesc and so on şi împăştie zvonul ar trebui să mă întrebe pe mine mai întâi. Dat fiind faptul că în viaţa reală asta nu se întâmplă *Doar în imaginaţie unde totul este perfect*, zvonul merge mai departe, fără a conta dacă răneşte/jigneşte persoana în cauză. Mie una mi se pare o tâmpenie, şi sincer ignor total aşa zisele zvonuri. Pur şi simplu nu mă interesează dacă x şi-a tras-o cu y la şcoală, în baia de la etajul unu, sau că nu ştiu cine s-a certat cu nu ştiu cine şi s-au luat la bătaie and so on.
Pur şi simplu consider că nu este treaba noastră, adică vreau să spun: dacă sunt implicată şi cineva-mi cere o explicaţie, eu spun adevărul, adică de ce aş minţi? Pur şi simplu spun adevărul, iar dacă restul persoanelor cred bine, dacă nu iarăşi e bine şi cu asta basta. Consider că dacă eu ştiu adevărul, ma doare undeva *şi sincer nici acolo* de ce cred alţii.
În viaţă nu ai nevoie să fi cul, frumos, or something; contează să fi sincer şi să ai şi ceva pe la masardă *Părerea mea*. Degeaba e cineva frumos dacă e prost ca noaptea, pe bune acum; să nu poţi lega două vorbe cu el/ea pentru că nu îl/o duce capul decât la a arunca zvonuri în stânga şi în dreapta.
Şi închei acum prin a spune *din nou* că sunt contra zvonurilor.
Pur şi simplu consider că nu este treaba noastră, adică vreau să spun: dacă sunt implicată şi cineva-mi cere o explicaţie, eu spun adevărul, adică de ce aş minţi? Pur şi simplu spun adevărul, iar dacă restul persoanelor cred bine, dacă nu iarăşi e bine şi cu asta basta. Consider că dacă eu ştiu adevărul, ma doare undeva *şi sincer nici acolo* de ce cred alţii.
În viaţă nu ai nevoie să fi cul, frumos, or something; contează să fi sincer şi să ai şi ceva pe la masardă *Părerea mea*. Degeaba e cineva frumos dacă e prost ca noaptea, pe bune acum; să nu poţi lega două vorbe cu el/ea pentru că nu îl/o duce capul decât la a arunca zvonuri în stânga şi în dreapta.
Şi închei acum prin a spune *din nou* că sunt contra zvonurilor.