Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Insfarsit ! Insfarsit, de 22 de capitole astept sa se intample acest lucru, insfarsit s-a intamplat. Sasuke a recunoscut ca il iubeste pe Yuuki <3 Inca nu-mi vine sa cred, a trebuit sa astept atat de mult -.- In fine...te-ai gandit foarte bine la acest lucru, nu ai grabit actiunea, deoarece la inceputul fic-ului, din descrierea ta Sasuke era o persoana rece. Ma asteptam de la inceput sa se indragosteasca de Yuuki prin al 3-lea capitol, deoarece asa este peste tot. Multi care fac fic-uri cu Naruto, protagonistii( in special Sasuke care este rece si nepasator in mai toate fic-urile ) se indragosteste una doua, lucru care nu mi se pare normal. Ma bucur ca tu ai avut aceasta originalitate si nu ai grabit lucrurile. Pana la urma nu te poti indragosti una doua de cineva. Tu ai descris detaliat starile prin care a trecut Sasuke si cand a venit momentul potrivit atunci ai pus punctul pe i. Sasuke a trebuit sa treaca prin multe ca sa-si dea seama ca este indragostit de Yuuki. Adica oricat de mult incerca sa si-l scoata din cap, nu reusea. L-a si abandonat, doar pentru a uita de el, dar acest lucru nu l-a ajutat cu nimic. Chiar imi place cum a decurs lucrurile.
Citat:-Orochimaru, se pare ca am cazut in iadul lui fara ca macar sa-mi dau seama.
Partea asta mi-a placut la nebunie, am citit-o de n ori. Asa se intampla si cu dragostea. Ajungi sa te indragostesti fara sa-ti dai seama si nu sti cum sa te trezesti la realitate. Frumoasa replica si bine gandita.

Astept urmatorul capitol, sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla pe parcurs. Nu am nimic de criticat la acest capitol, este minunat ca si celalalte.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de βεκi - 01-09-2010, 06:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)