01-09-2010, 06:09 PM
Ooh, dar la cate nu as renunta, si nu reusesc. In primul rand la fumat: as putea sa renunt, pentru ca am reusit asta o luna , fiind pleacata (si nici nu simteam nevoia de a fuma), nu eram in gasca, unde toti prietenii mei fumeaza, dar cum m-am intors, mi s-a oferit o tigara si n-am refuzat-o ^^"
Apoi... YAOI-ul Am zis ca e riscant si poate ma prinde careva... da' de unde! De 5 ani incoace nu ma mai pot dezlipi de yaoi, gay, hot guyz O.o iar acum interg liceul ma intraba ce-mi fac gay-ii Si mai sunt destule, dar in principiu astea sunt ^^ si de a doua nici nu imi mai pun problema sa renunt
Apoi... YAOI-ul Am zis ca e riscant si poate ma prinde careva... da' de unde! De 5 ani incoace nu ma mai pot dezlipi de yaoi, gay, hot guyz O.o iar acum interg liceul ma intraba ce-mi fac gay-ii Si mai sunt destule, dar in principiu astea sunt ^^ si de a doua nici nu imi mai pun problema sa renunt
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]