Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Ooh, dar la cate nu as renunta, si nu reusesc. In primul rand la fumat: as putea sa renunt, pentru ca am reusit asta o luna , fiind pleacata (si nici nu simteam nevoia de a fuma), nu eram in gasca, unde toti prietenii mei fumeaza, dar cum m-am intors, mi s-a oferit o tigara si n-am refuzat-o ^^"
Apoi... YAOI-ul 43 Am zis ca e riscant si poate ma prinde careva... da' de unde! De 5 ani incoace nu ma mai pot dezlipi de yaoi, gay, hot guyz O.o iar acum interg liceul ma intraba ce-mi fac gay-ii 39 Si mai sunt destule, dar in principiu astea sunt ^^ si de a doua nici nu imi mai pun problema sa renunt 21
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Yaoi Queen - 01-09-2010, 06:09 PM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)