01-09-2010, 04:30 PM
Si eu recunosc, imi place sa barfesc. : )) Dar prefer sa fiu cea care dezbate zvonul, nu cea care il starneste. In general nu ma afecteaza zvonurile, dar depinde si cat de grave sunt. Unele zvonuri sunt accidente, poate persoana respectiva e gresit informata. Dar persoanele care starnesc zvonuri din rautate sau din plictiseala chiar ma enerveaza. Mai bine tine pentru tine daca nu esti sigur de ceea ce zici, sau macar avertizeaza in legatura cu chestia asta.
Desi suna ciudat, sunt unele persoane care inventeaza chestii pe care le si cred. E o boala, se numeste mitomanie. Persoana are tendinta sa minta si sa inventeze tot felul de situatii, de cele mai multe ori fara sa isi dea seama. Sau daca la inceput este constient de minciuna, pe parcurs ajunge sa o considere un adevar. So, uite cum apar unele zvonuri. xd
In fine, nu trebuie sa te lasi afectat de zvonuri. Mai ales ca unele sunt atat de exagerate incat e greu si sa le crezi. -.-
Desi suna ciudat, sunt unele persoane care inventeaza chestii pe care le si cred. E o boala, se numeste mitomanie. Persoana are tendinta sa minta si sa inventeze tot felul de situatii, de cele mai multe ori fara sa isi dea seama. Sau daca la inceput este constient de minciuna, pe parcurs ajunge sa o considere un adevar. So, uite cum apar unele zvonuri. xd
In fine, nu trebuie sa te lasi afectat de zvonuri. Mai ales ca unele sunt atat de exagerate incat e greu si sa le crezi. -.-
[center][/center]