01-09-2010, 03:01 PM
Aşa am ajuns şi eu aici, doar am promis, nu? Oricum vreau să menţionez încă de acum că nu sunt în domeniu, deci chiar nu mă pricep. Aşadar comentariul va fi cam scurt, îmi cer scuze pentru asta.
Felicitări pentru duel.
Prima poză
Ei bine, pisica aceea este atât de adorabilă, drăguţă şi tot ce mai vrei tu. Eu ador pisicile ( de fapt animalele în general, deci vă rog să îmi scuzaţi ieşirile ). Îmi place mult poziţia ei şi unghiul din care ai fotografiat-o, apropo are nişte ochi superbi. Sincer, nu mă deranjează fondul acela albastru, se potriveşte oarecum, dar asta e doar părerea mea. Îmi place poza.
A doua poză
Câinii aceia sunt adorabili în tot sensul cuvântului. Îmi place că ai ales o imagine dinamică. Chiar îmi place ideea. Unghiul e destul de bun, deşi nu îmi place mâna aceea care a intrat în cadru.
Votul meu merge către prima poză.
Felicitări ambelor participante şi succes în continuare.
Felicitări pentru duel.
Prima poză
Ei bine, pisica aceea este atât de adorabilă, drăguţă şi tot ce mai vrei tu. Eu ador pisicile ( de fapt animalele în general, deci vă rog să îmi scuzaţi ieşirile ). Îmi place mult poziţia ei şi unghiul din care ai fotografiat-o, apropo are nişte ochi superbi. Sincer, nu mă deranjează fondul acela albastru, se potriveşte oarecum, dar asta e doar părerea mea. Îmi place poza.
A doua poză
Câinii aceia sunt adorabili în tot sensul cuvântului. Îmi place că ai ales o imagine dinamică. Chiar îmi place ideea. Unghiul e destul de bun, deşi nu îmi place mâna aceea care a intrat în cadru.
Votul meu merge către prima poză.
Felicitări ambelor participante şi succes în continuare.
But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold