01-09-2010, 11:00 AM
Interesant subiect.Din punctul meu de vedere,datorita violurilor dese,parintii ar trebuii sa-si duca copii la autoaparare sau alte arte prin care sa invete sa se apere de un agresor.Scoala este prost construita ca sistem de aparare,De ex,intr-o zi,cand ma duceam sa ud buretele in mijlocul unei ore,din greseala am intrat in baia baietiilor(nimeni nu stie care este baia baietiilor sau a fetelor XD) si am vazut doi gay facand-o.Prima mea reactie a fost cea de soc,apoi cea de fuga.Acesta fusese ultimul lucru la care ma asteptam sa-l vad intr-o scoala.0.0
Inca un lucru socant este ca o ruda cunoaste o fata care nu a mai fost virgina de la varsta de 9 ani.La inceput am crezut ca e o gluma,dar cand am vazut-o m-am speriat grozav.Slava Domnului ca n-a ramas insarcinata,pentru ca lesinam pe acolo,fiindca era prea hilar 0.0
Colac peste pupaza,bunicamea a facut 5 avorturi pentru ca nu voia decat 2 copii.Cruuud T_T
Cam atat de la mine
Inca un lucru socant este ca o ruda cunoaste o fata care nu a mai fost virgina de la varsta de 9 ani.La inceput am crezut ca e o gluma,dar cand am vazut-o m-am speriat grozav.Slava Domnului ca n-a ramas insarcinata,pentru ca lesinam pe acolo,fiindca era prea hilar 0.0
Colac peste pupaza,bunicamea a facut 5 avorturi pentru ca nu voia decat 2 copii.Cruuud T_T
Cam atat de la mine
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�