31-08-2010, 09:54 PM
Anul trecut am avut manuale şi vechi şi noi. Am şi pierdut două, p'ăla de română şi pe cel de ... ăă ... civică parcă, sau istorie, nu mai ştiu exact dar ştiu că am pierdut două manuale, ba nu, am piedut trei, şi pe ăla de franceză l-am pierdut. O da, ce vremuri, ştiu că ăla de română nu avea copertă :]] Sau ăla de mate, nu nea dat niciodată temă din el, era aşa de nou şi mirosea urât de nou şi m-am taiat intr-o pagină, pagina numărul 142, n-am să uit în veci numărul ăsta, blestemată carte. :]]
Oricum, indiferent cum sunt cărţile nu prea îmi pasă, eu deja am primit cărţile, la liceul meu cărţile din anul următor se dau la sfârşitul anului, nu sunt chiar atât de rele, după părerea mea, în orice caz, anul acesta mi-am plănuit să nu mai car după mine nici un manual, doar caiete. >;]
Oricum, indiferent cum sunt cărţile nu prea îmi pasă, eu deja am primit cărţile, la liceul meu cărţile din anul următor se dau la sfârşitul anului, nu sunt chiar atât de rele, după părerea mea, în orice caz, anul acesta mi-am plănuit să nu mai car după mine nici un manual, doar caiete. >;]