30-08-2010, 09:46 PM
Buna, Isis.Pozele sunt dragute, unele mai bune, unele mai putin, cum e si normal de altfel.
Voi incepe cu cele care imi plac: mai, cea mai faina si mai captivanta e prima fotografie din primul post, cea cu monumentul din Buzau.Ma rog, nu stiu ce ai vrut tu sa prinzi, pe ce te-ai concentrat, ori statuia din care nu se intelege mai nimic(de ex eu n-am fost niciodata acolo si tot ce disting este un leu, poate doi
) ori minunatul peisaj.Daca e a doua varianta te felicit, pentru ca ai reusit.Cel putin pe mine m-au impresionat combinatia de culori si lumina de pe fundal(foarte fain ti-a iesit.Ai modificat a little bit contrastul?
dar recunosc ca fara statuia din centru, pozei i-ar fi lipsit 'acel ceva'.
Poza cu Vulcanii Noroiosi...(a doua nu prima.Prima e foarte neclara, de parca ai fi miscat obiectivul)...vroiam sa zic ca e superba mai ales din punct de vedere coloristic.Cel putin pentru mine combinatia gri-verde e charming.
'Mare xD' : ahh, marea involburata, cu multe valuri, iar deasupra cerul linistit, senin.Si mai reusita ar fi fost fara ca barele alea sa acapareze...tac.Defapt e totul ok
bravo!
Mi-au mai placut 'Cica munti' si 'The sky'.I mean, ultima e...hm sa spunem tipic Romaniei.
Keep up the good work! Te astept si cu alte fotografii.
Voi incepe cu cele care imi plac: mai, cea mai faina si mai captivanta e prima fotografie din primul post, cea cu monumentul din Buzau.Ma rog, nu stiu ce ai vrut tu sa prinzi, pe ce te-ai concentrat, ori statuia din care nu se intelege mai nimic(de ex eu n-am fost niciodata acolo si tot ce disting este un leu, poate doi

Poza cu Vulcanii Noroiosi...(a doua nu prima.Prima e foarte neclara, de parca ai fi miscat obiectivul)...vroiam sa zic ca e superba mai ales din punct de vedere coloristic.Cel putin pentru mine combinatia gri-verde e charming.
'Mare xD' : ahh, marea involburata, cu multe valuri, iar deasupra cerul linistit, senin.Si mai reusita ar fi fost fara ca barele alea sa acapareze...tac.Defapt e totul ok

Mi-au mai placut 'Cica munti' si 'The sky'.I mean, ultima e...hm sa spunem tipic Romaniei.
Keep up the good work! Te astept si cu alte fotografii.
![[Imagine: 43e7c04227709ca633742d8d11aa32cf.png]](http://i1022.photobucket.com/albums/af344/gnr_rox_my_sox/43e7c04227709ca633742d8d11aa32cf.png)
Eu ți-am alergat prin vene, ți-am suflat cu dor pe gene, eu ți-am upgradat sărutul, ți-am iubit necunoscutul...
~my deviantart~
~my photography topic~
~my deviantart~
~my photography topic~