30-08-2010, 10:30 AM
Buna! Abea acum ti-am citit si eu ficul si imi place extrem de mult. Ideea e foarte, foarte buna! Oh, Doamne cat il ador pe Yuki Eiri:X:X:X
Am observat ca nu ai mai postat de muuu~lt timp continuarea. Eu sper ca vei pune cat de curand urmatorul capitol. Ficul e foarte tare si merita sa fie continuat!
Eu chiar sper ca nu te-ai lasat de fic si ca vei pune continuarea cat de curand.
So... asta a fost tot ce am avut de spus. Astept cu sufletul la gura continuarea care sper ca o vei pune cat de curand:pls:
Bye-bye!!!
Am observat ca nu ai mai postat de muuu~lt timp continuarea. Eu sper ca vei pune cat de curand urmatorul capitol. Ficul e foarte tare si merita sa fie continuat!
Eu chiar sper ca nu te-ai lasat de fic si ca vei pune continuarea cat de curand.
So... asta a fost tot ce am avut de spus. Astept cu sufletul la gura continuarea care sper ca o vei pune cat de curand:pls:
Bye-bye!!!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .