29-08-2010, 02:56 PM
Waa. : ]] Ai postat next'ul, in sfarsit. Geez cat l-am asteptat. :>
Eniuei.. sa trec la comentat.
Greseli : tandu-se - tinandu-se
m-am aseza - m-am asezat
întălneşti - intâlnesti
Cam atat. :-? Astea sunt cele care mi-au sarit in ochi.
Naratiune, dialog, descriere - sunt. Actiunea nu face plaja in Dubai si nici nu e fugarita de hingheri. :))
Din nou Denisa :-w Pe bune, c***a asta nu se mai satura odata? :-L Ii vreau pe Adina si pe Gabi impreuna, nu pe ea. Iar la scena de dragoste dintre ea si Gabi [ ma rog.. a fost doar inceputul ] wtf!? cine e barbatul in toata treaba asta?
Sunt curioasa ce crede Adina acum. De fapt.. sunt si mai curioasa ce o sa ii spuna Gabi. :-? Trebuie sa o scoata el la capat, nu? :>
Aaa.. nu o lasa pe Denisa sa strice mai rau seara aceea.
Si partea cu sarutul.. iiiiiiiuuuuuuuuu :-& wtf
Inteleg frate.. l-a sarutat.. e normal dar.. macar sa se fi spalat pe dinti. Totusi.. i-a fost rau si.. :-&
In fine.. astept nextul :-ss si sa nu ma mai lasi sa astept atat. [-x
And.. mom is so proud of you^^ >:D<
Choco pentru Biush. Portie dubla va rog! :))
Eniuei.. sa trec la comentat.
Greseli : tandu-se - tinandu-se
m-am aseza - m-am asezat
întălneşti - intâlnesti
Cam atat. :-? Astea sunt cele care mi-au sarit in ochi.
Naratiune, dialog, descriere - sunt. Actiunea nu face plaja in Dubai si nici nu e fugarita de hingheri. :))
Din nou Denisa :-w Pe bune, c***a asta nu se mai satura odata? :-L Ii vreau pe Adina si pe Gabi impreuna, nu pe ea. Iar la scena de dragoste dintre ea si Gabi [ ma rog.. a fost doar inceputul ] wtf!? cine e barbatul in toata treaba asta?
Sunt curioasa ce crede Adina acum. De fapt.. sunt si mai curioasa ce o sa ii spuna Gabi. :-? Trebuie sa o scoata el la capat, nu? :>
Aaa.. nu o lasa pe Denisa sa strice mai rau seara aceea.
Si partea cu sarutul.. iiiiiiiuuuuuuuuu :-& wtf
Inteleg frate.. l-a sarutat.. e normal dar.. macar sa se fi spalat pe dinti. Totusi.. i-a fost rau si.. :-&
In fine.. astept nextul :-ss si sa nu ma mai lasi sa astept atat. [-x
And.. mom is so proud of you^^ >:D<
Choco pentru Biush. Portie dubla va rog! :))