Probabil ca multi dintre voi ati zis deja cam cine va place, dar acest thread trebuie sa fie aici,acum hehe ^_^.
Tot ce trebuie sa faceti este un top 5 cu favoritii vostri din Kuroshitsuji XD.
Care sunt favoritii vostri si de ce?
Am sa scriu si eu repde topul meu,dupa ce am stat bine pe ganduri .
1.Ciel Phantomhive - e inteligent,arata adorbail,parca mai multe personalitati <<cool, evil matur iar uneori childish si vulnerabil >> Pur si simplu imi place tot la el..and who wouldn't love a cute boy that also looks great in a dress? *.*
Nu ma mir ca Sebastian vrea sa " il manance" cine n-ar vrea?
2.Alois Trancy - Pentru ca e amuzant,rade mult si imi place cum este imbracat. Chiar daca e cam sadic ,este un personaj interesant si acum nu o sa imi displaca pentru ca i-a scos ochiul Hannei chiar daca nu imi place violenta ,Imi place ca face toatle lucrurile alea sadice pentru a-l impresiona pe majordom sau ^-^ si pana la urma violenta lui se potriveste cu partea demonica a seriei.
3.Sebastian Michaelis - cuz he's perfect,ce as putea sa zic..arata bine,este increzator,se dedica in tot ceea ce face.
4.Prince Soma - E prea...epic.Asta spune totul .
5.Vincount Druitt - Because he need more love <3 si ma amuza rau de tot.
Va las pe voi sa scrieti mai multe ^_^!
Tot ce trebuie sa faceti este un top 5 cu favoritii vostri din Kuroshitsuji XD.
Care sunt favoritii vostri si de ce?
Am sa scriu si eu repde topul meu,dupa ce am stat bine pe ganduri .
1.Ciel Phantomhive - e inteligent,arata adorbail,parca mai multe personalitati <<cool, evil matur iar uneori childish si vulnerabil >> Pur si simplu imi place tot la el..and who wouldn't love a cute boy that also looks great in a dress? *.*
Nu ma mir ca Sebastian vrea sa " il manance" cine n-ar vrea?
2.Alois Trancy - Pentru ca e amuzant,rade mult si imi place cum este imbracat. Chiar daca e cam sadic ,este un personaj interesant si acum nu o sa imi displaca pentru ca i-a scos ochiul Hannei chiar daca nu imi place violenta ,Imi place ca face toatle lucrurile alea sadice pentru a-l impresiona pe majordom sau ^-^ si pana la urma violenta lui se potriveste cu partea demonica a seriei.
3.Sebastian Michaelis - cuz he's perfect,ce as putea sa zic..arata bine,este increzator,se dedica in tot ceea ce face.
4.Prince Soma - E prea...epic.Asta spune totul .
5.Vincount Druitt - Because he need more love <3 si ma amuza rau de tot.
Va las pe voi sa scrieti mai multe ^_^!
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"