Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am redescoperit fericirea..

Sunt tot eu Rozzzy, nu stiu de ce, insa nu mai pot posta de pe celalalt, asa ca voi psta de pe acesta :]

Asa.. Uite nextu` .. Letty, capitol for you .. :]] .. uu deja ma bag si in engleza O.o .. :]] .. nu ma luati in seama am citit o parodie si mi s`a urcat rasu` la cap =]] ...

Capitolul 8 : Totul a fost doar un vis !

Brusc, aud o voce strigandu-ma. Tresar si ma ridic in sezut, privind buimaca in jurul meu. Il vad pe Sai cum sta asezat pe marginea patului. Ma frec la ochi, in speranta de a ma trezi.
- Insfarsit te-ai trezit ! imi zice el.
- Dormeam? intreb eu mirata.
Totul a fost un vis. Un simplu si neinsemnat vis. Defapt, era si prea frumos sa fie adevarat. Eu si Sasuke ? Sa fim seriosi! Nu o sa se intample niciodata.
Brunetul imi spune sa ma grabesc, altfel o sa intarziem la scoala.
Ma ridic din pat si merg la geam. Il deschid si ma sprijin in coate pe pervaz.
Soarele straluceste precum un ban de aur pe cerul senin. Mici norisori se plimba in jurul sau, dand cerului un aer aparte. Pasarele canta voioase, zburand din creanga in creanga. Oamenii deja misuna pe strazile orasului, facandu-si fiecare treburile. O adiere usoara de vant, imi mangaie fata, trezindu-ma din visare.
Oftez usor, indreptandu-ma spre baie. Imi fac toaleta si ma piaptan, lasandu-mi parul liber, acesta ajungandu-mi pana la fund. Ma imbrac in uniforma, lunandu-mi o pereche de cizme negre, fara toc, din care imi ieseau putin sosetele albe. Imi pun in ghiozdan ce-mi trebuie pentru orele de azi si cobor jos.
Ajungand in living, il vad pe Rexi impingand cu botul castronul sau de mancare, care e gol.
- Sai ! Era randul tau sa-l hranesti pe Rexi. ii zic eu.
- Raman dator! se aude vocea lui de sus.
Imi dau ochii peste cap, dandu-i de mancare catelusului. Acesta latra voios si da din coada, incepand sa manance.
Zambesc, asezandu-ma la masa. Imi mananc linistia micul de jun, asteptandu-l si pe narodul de Sai, care nu mai apare.
Ma ridic de la masa si nu-l mai astept, iesind pe usa. Mergeam cu pasi lenti spre scoala, gandindu-ma la noaptea trecuta. Totul era asa de frumos. Eu si Sasuke, insa poc ! Totul s-a dus. MA trezesc din visare cand ii aud pe gemenii Uzumaki strigandu-ma. Ma opresc cu spatele la ei, asteptandu-i sa ma ajunga din urma.
Ino ma imbratiseaza iar Naruto ma saluta, avand pe buze vesnicul sau zambet. Oare cum poate el sa zambeasca mereu? Ino, mi-a zis ca defapt el este adoptat. Eu una, nu as putea zambi neincetat, stiind ca adevaratii mei parinti m-au abandonat. Dar trebuie sa recunosc, famalia lor este una bogata, asa ca nici unuia nu-i lipseste nimic. Desi sunt ei de bani gata, nu sunt fitosi cu nasul pe sus. Ma asteptam la Ino sa fie exact ca fufa de Karin, insa se pare ca nu trebuie sa judeci oamenii numai dupa ce ii cunosti.
Ne continuam drumul spre scoala in liniste. Naruto mai incearca sa inceapa cate o conversatie, insa se pare ca si Ino e desul de ganditoare. Ma intreb, oar ela ce se gandeste?
Raspuns la asta nu cred ca o sa primesc. Sunt gandurile ei.
In cele din urma, ajungem la scoala. Eu cu Ino ma indrept spre Hinata si TenTen, care se pare ca ne asteptau cu nerabdare.
- Uitati-va la Sasuke si Karin. ne zice TenTen.
Eu si Ino ne intoarcem instinctiv capul si ii vedem pe cei doi sarutandu-se. Hai ca asta-i buna! Chiar e adevarat? Ma ciupesc de mana stanga, sperand sa ma trezec. Ma uit din nou la imaginea ce se delureaza in fata mea. Raman cu gura cascata in timp ce clipesc rapid. Hinata imi pune mana pe umeri, zgaltaindu-ma usor. Tresar si ma uit la ele.
- Da Sakura, e adevarat. imi zice Ino.
Incerc sa arat ca nu imi pasa. Pana la urma, e un simplu baiat. Il lume mai exista multi, poate chiar mai frumosi ca el. Ce tot gandesc? El e cel mai frumos! Sakura.. nu te mai gandi la chestile astea! Vorbesc cumine insami, in timp ce ma indrept cu fetele spre clasa. Cele trei prietene ale mele incep sa rada si sa chicoteasca, in timp ce eu merg privind in gol. Chiar cand trebuia sa intram in scoala, o minge ma loveste in cap. Stau intinsa pe spate, uitandu-ma putin amuzata la prietene mele. Avau niste fete de parca nu ma mai vazusera vreodata.
- Esti bine? aud o voce de baiat.
Ma uit in dreapta mea si vad un baiat cu parul roscat si ochii de un verde sters. Intinde mana spre mine in timp ce imi zambeste.
- Da. Banuiesc ca asta e a ta nu? zic in timp ce ridic mingea de jos.
- Da, imi pare rau daca te-am lovit tare. imi zice.
- Nu e nimic. ii zic.
- Pai, ne mai vedem! imi zice si pleaca spre terenul de fotbal.
Raman putin blocata. Oare cine o fi ? Nu e cu noi in clasa. Nici nu tin minte sa-l fi vazut pe aici. Simt o mana batandu-ma pe umar. Ma intorc si il vad pe Sai, care imi facea cu ochiul zicandu-mi ca am prins un peste. Ridic din spranceana, nestiind la ce vrea sa se refere. Ofteaza si arata cu degetul aratator spre acel baiat.
Ii scot limba dupa care intru alaturi de fete in scoala.
Acestea ma intreaba defierite chestii la care nici nu ma sinchisesc sa raspund. Mergand asa, paralela cu realitatea, dau peste cineva. Ce am azi?! Am primit o minge in cap si acum ma mai si ciocnesc pe hol.
Dupa ce ma dezmeticesc, observ ca Sasuke este sub mine. Fac ochii mari si ma ridic cat ai zice peste de pe el.
- Scuze. zic eu incet.
- In fine. zice Sasuke.
Exact cand vreau sa merg spre clasa, ma prinde de brat. Ma intorc spre el parca cu incetinitoru, uitandu-ma uimita la el.
- Ce zici, vrei sa iesim mai incolo la un suc? ma intreaba acesta.
Eu una raman socata Fetele chicoteau in spatele meu, facandu-ma sa rosesc in obraji ca un trandafir. Ma intorc catre ele, iar TenTen imi face cu ochiul.
- Deci? insista brunetul.
- Bine. zic eu simplu.
- Te iau pe la.. patru e bine? ma intreaba.
- E ok. ii zic si simt mainile fetelor care ma trageau in baie.
Ajungand in baie, fetele ma lipesc de perete zicandu-mi chestii de genul: " Ai idee ce norocoasa esti?! ". Chiar chestiile astea ma scot din sarite. Ies din baie si merg in clasa. Acolo imi las ghiozdanul pe banca si ma asez pe scaun, privind putin uimita prin clasa. Asta da zi !

Bun incheiem aici pentru ca Letty nu mai are rabdare.. :]] .. shi sa nu te aud cu " hey " pe mess :die: .. daca am greseli e vina ta pentru ca mai grabit .. ! [ glumeam ]
Cam atat .. Asa.. sa nu credeti ca in cpitolu` urmator deja se si saruta .. o sa aveti parte de o .. surpriza..

Răspunsuri în acest subiect
Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 17-08-2010, 02:04 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 19-08-2010, 02:41 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 20-08-2010, 01:10 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 22-08-2010, 05:09 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 22-08-2010, 08:14 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 23-08-2010, 09:46 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Shadow. - 24-08-2010, 04:16 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 24-08-2010, 07:43 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 25-08-2010, 12:55 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 25-08-2010, 09:18 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Isa-chan - 26-08-2010, 02:35 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 26-08-2010, 05:36 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Rozzy-chan ♥™ - 27-08-2010, 10:12 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 28-08-2010, 07:23 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 02-09-2010, 01:52 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 08-09-2010, 04:34 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 10-09-2010, 06:47 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 10-09-2010, 07:27 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 21-09-2010, 04:45 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Flash - 22-09-2010, 08:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.178 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.122 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 9.510 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 8.768 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)