Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood Ties 2-Mostenitoarea puterilor

Capitolul 3
Stateam in pat cu ochii inchisi.Parca dormeam.Deodata simt degetele cuiva in parul meu.Dechid incet ochii si il vad pe Shain jucandu-se cu suvitele negre.I-am dat o palma si m-am ridicat usor din pat.
-Ce ai femeie?Esti nebuna?ma intreba el
-Cum ai intrat?intreb eu fara sa imi pese de intrebarea lui
-Am intrat pe geam pentru ca era deschis.
-Da bine.Stai!Geamul era inchis!
-Ba nu.
-Ba da.Tata era cu mine cand l-am inchis.
-Bine am mintit.Eu l-am deschis.
Am iesit din camera si m-am dus jos ca sa imi pregatesc sa mananc.Am mancat lapte cu cereale si un suc natural de capsuni.Deodata imi dau seama ca mam tata treiau sa se fi trezit.Am vazut un bilet in care tata sp ca ei la cumparaturi.M-am intors sus iar Shain era inca acolo s statea pe patul meu cu ochii inchisi.Am iesit usor si am mers la baie si am luat o galeata.Aveam un plan diabolic in minte.Am umplut galeata cu apa rece si m-am intors in camera.In cateva clipe apa din galeata se afla in capul lui Shain.Acesta s-a incruntat la mine si a plecat.Am ichis geamul si am tras perdeaua ca sa fiu sigura ca nimeni nu se uita la mine cand ma schimb.M-am imbracat cu un tricou alb,o fusta neagra si o pereche de colanti albi,iar in picioare o pereche de tenesi negrii.Mi-am luat bratara cu gargoi si capete de mort si am plecat.Pe drum ma gandeam la numele meu de familie.Fitzroy.Prefixul Fitz-se dadea copiilor bastarzi care erau recunoscuti ulterior dupa nastere de catre tata,iar Roy-insemna ca tatal e rege.Eu nu eram unul din copiii bastarzi deci trebuia sa ma cheme doar Roy,dar daca mama a luat numele tatei asa cum e asa am facut si eu.Cand am ajuns am vazut-o pe Cordelin si mi-amadus amine de ceea ce sunt.Trebuia sa ii zic,dar mai bine mai asteptam.Am ajuns langa ea si am vazuto si pe Coreen,mama ei.
-Buna Victory.au zis amandoua in cor
-Buna Cordelin.Buna doamna Fergus.
-Te rog nu imi spune doamna Fergus.Ma faci sa par batrana.Spunemi Coreen.a zis aceasta zambind.
-OK Coreen.Cordelin tu ce ai mai facut?
-Nu multe.a spus aceasta parca vrand sa ascunda ceva
-Ce ai?
-Nimic.
-Spune.
-OK.Esti un vampir!zbiara ea si am avut noroc ca nimeni nu era prin preasma
-De unde sti?o intreb eu
-De la mine.a zis Coreen.Viki m-a suntat si mi-a zis ca ai aflat.
-Victoria de ce nu mi-ai zis?ma intreaba Cordelin suparata
-Deabea am aflat si avem de gand sa iti zic,dar nici eu nu m-am obisnuit inca.
-OK.Deci aveai e gand sa imi spui altadata.Daca e asa hai ca te iert.
Ne-am imbratisat si am intrat in scoala.Dupa ore am mers direct acasa si i-am vazut pe mama si tata pe canapea.
-Malathea trebuie sa vorbim.imi zice mama
-Daca e vorba despre apa din pat imi pare rau dar Shain era acolo si nu aveam cum sa il gonesc in alt fel.
-Bine i-ai facut.striga tata fericit
-Nu e de asta draga mea.Eu si tatal tau mergem la o petrecere si vrem sa vi si tu.
-Nu vreau sa merg.
-Acolo vor fi toti vampirii lumi.imi spune tata
-Brusc m-am razgandit.Vreau sa merg.
-OK.Dute si imbracate.Este o petrecere de gala.a zis mama
-Deci imi i-au rochia neagra.
-Ce as vrea sa nu mai fi gotica.a zis tata
M-am dus sus si am scos din dulap o rochie neagra cu modele din flori facute din margele albe.Am pus-o pe mine,iar bijuterii mi-am luat un lant cu o cruce si cercei la fel.Am coborat jos si i-am vazut pe mama si tata deja imbracati.Mama purta o rochie rosi si tata un costum elegant.Am mers cu masina.Cand am ajuns am vazuto vila mare cu porti negre.Vila era de culoare alba,usile erau negre.ramle geamurilor rosii iar geamurile erau ca niste vitralii de biserica.Mi se parea foarte cunoscuta,dar nu imi aminteam de unde.Am strabatut o gradina mare de trandafiri albi si negri.Trandafiri negrii imi aminu de bitul de la Shain.Deodata un gand ma strafulgereaza.
-Tata cine e gazda?intreb eu alarmata
-Shain.Chiar daca suntem dujmani vampiri isi cheama toti semenii.
Prin semeni tata se referea la ceilalti vampiri.Cand am intrat am ramas cu gura cascata.Toti erau asa eleganti,iar rochiile femeilor straluceau in lumina difuza aruncata de candelabre.De noi se apropie o femeie cu parul negru si o rochie albastra eleganta.
-Buna Viki si Henry.ii saluta ea pe parinti mei
-Buna Christina.
Acum imi amintesc.Christina.Cea care l-a facut pe tata vampir.Din spusele parintilor mei aceasta era o scorpie uneori dar candroia putea si buna.
-Ea este Malethea,nu?
-Da eu sunt Malethea Victory Fitzroy.spun si fac o plecaciune
-Vad ca e bine crescuta.Acum scuzati-ma dar gazda petrecerii va veni incurand.
Aceasta a plecat,tata si mama au mers sa vorbeasca si cu ceilalti si eu am mers sa imi i-au un pahar cu sampanie.Ma uitam cum mama si tata vorbeau cu prima prietena pe care o avusese ata dupa Christina.Am vrut sa i-au o gura de sampanie dar cineva m-a oprit.
-Nu crezi ca sampania asta e cam tare pentru tine vampirito?intreba cel ce m-a oprit
-De cand te intereseaza ce beau eu Shain?
-Mi-e sa nu te imbeti.
-Unde ai mai vazut vampir beat?zbier eu
-Esti jumatate om.
-Este corect.
Las sampania pe masa si incep sa ma uit la restul lumii.Shain se tot holba la mine si iai saluta pe cei ce trec.
-Ce te uiti asa?Am murit cumva si nu stiu?
-Nu dar iti sta bine.
Dupa ce zice asta ma prinde de mana si merge cu mine pana la ringul de dans.Eram in fata tuturor.
-Imi acordati acest dans,domnisoara?ma intreaba el facand o plecaciune
Eram in fata tuturor si ar fi fost nepoliticos sa refuz asa ca am acceptat.Shain m-a prins in brate si am inceput sa dansam.Era un vals lent.Shain se pricepea,dar eu incercam din rasputeri sa nu ma impiedic.La sfarsitul dansului Shain -a lasat pe spate pe bratul lui si m-a sarutat in vazul tuturor.Sangele imi fierbea de nervi,dar cel mai rau a fost cand si-a bagat limba in gura mea.Dupa ce a rupt sarutul mi-a dat drumul sa cad pe pardoseala rece.Cei mai multi s-au adunat in jurul meu sa ma ajute sa ma ridic,dar alti chicoteau discret.Am plecat pe la vreo 3 noaptea singura.Imi era somn dar mama si tata mai puteau sta.Am stat o gramada singura si gandindu-ma la ce se intamplase pana cad am auzit geamul de la camera parintilor mei desczandu-se.Am loat o bata si am mers acolo.Am aprins incet lumina si l-am vazut pe Shain.
-Shain!Ce mama darcului cauti tu aici?zbier ca o apucata la el
-Pe tine.Vroiam sa te vad.
-O bravo.Sti sa joci bine un rol.Acum zi ce vrei cu adevarat.
-Sa ma hranesc.
M-a trantit pe pat si ma imobilizat.Coltii lui s-au infipt in gatul meu.Mi-a supt sangele timp de 20 de minute.Dupa ce m-a lasat,mi-a sarutat rana pe care mi-a lasat-o la gat si a sarit pe geam.Am mers la geam si am inceput sa urlu si sa injur in urma lui.M-am dus la mine in camera si am adormit in rochia de la petrecere pe care se afla puin sange.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

Răspunsuri în acest subiect
RE: Blood Ties 2-Mostenitoarea puterilor - de Yoko-sama - 27-08-2010, 08:50 PM
RE: Blood Ties 2-Mostenitoarea puterilor - de Aly - 28-08-2010, 02:35 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)