27-08-2010, 01:47 PM
Îh, nu o să critic pe nimeni, ok ?
Btw, Teh, Stella, Elena, Crazy~Tenshi and co . Ăh, de ce dramatizaţi atât ? O.O . E un subiect cam stupid, nu trebuie să săriţi atât de pline de emoţie .
Singurul post ... ăh... mai normal a fost cel al lui Ladd Russo :
Greşit . Fetiţele de vârsta asta spun "VREAU S MOR FTH." . E o diferenţă . o.o
Plus că nu înţeleg de ce tot spuneţi că ar fi persoane care ar suferi. . Dudes, nu mai fiţi atât de altruişti . Dacă persoanele ălea vor să vă ţină cu forţa în viaţă , înseamnă că sunt puţin cam egoiste. Nu iau în calcul decizia voastră.
Fetiţa aia are doişpe ani, şi este în criza "VREAU S MORR" . Plus că nu prea .. gândeşte .
Cum a spus şi Ladd Russo, aia e şi părerea mea . E instinctiv, nu e ceva care decizi sau nu . Ăia care se sinucid sunt ... nu foarte lucizi .
Btw, Teh, Stella, Elena, Crazy~Tenshi and co . Ăh, de ce dramatizaţi atât ? O.O . E un subiect cam stupid, nu trebuie să săriţi atât de pline de emoţie .
Singurul post ... ăh... mai normal a fost cel al lui Ladd Russo :
Citat:Da, defapt toata lumea "tine" la propria viata, e instictiv, nu e nimic de dezbatut, nimic interesant. Sinuciderea e o anomalie, apare doar in cazuri speciale(?).În rest, mi s-au părut cam deplasate. E o chestie ipotetică, nu vine acum moartea cu o coasă să vă taie sprâncenele şi apoi gâtul . OMFG, tâmpesc.
Abia astept sa cresc mare.
Citat:Când aveam vreo 13 ani şi eram tembelă, mai ziceam: nu mai mor odată!.
Greşit . Fetiţele de vârsta asta spun "VREAU S MOR FTH." . E o diferenţă . o.o
Plus că nu înţeleg de ce tot spuneţi că ar fi persoane care ar suferi. . Dudes, nu mai fiţi atât de altruişti . Dacă persoanele ălea vor să vă ţină cu forţa în viaţă , înseamnă că sunt puţin cam egoiste. Nu iau în calcul decizia voastră.
Citat:Intradevar toti o sa murim dar de ce mai devreme si nu mai tarziu cat despre replayul tau Deya vreau sa te intreb cati ani ai?.
Fetiţa aia are doişpe ani, şi este în criza "VREAU S MORR" . Plus că nu prea .. gândeşte .
Citat:Orcum daca as ajunge in rai cred ca atunci as fi mult mai fericita (motivele mele) si daca as ajunge in rai. Dacă ajung în rai sunt happy dacă ajung sun saaad. Fail .
Cum a spus şi Ladd Russo, aia e şi părerea mea . E instinctiv, nu e ceva care decizi sau nu . Ăia care se sinucid sunt ... nu foarte lucizi .