26-08-2010, 10:13 PM
Păi . La început era febra Piczo . Apooooi, am mai evoluat puţin, şi ne-am mutat la Myspace sau hi5 . Wow wow, lume multă, conturi, "DAMI COMM FTH K ITZI DAU SHY EOH . " Sau massuri "O POZIK NOUAH .! DAU COMM BCK ." Am înghiţit, ne-am uitat cu sila la pozele în care adolescentele ţuguiau buzele sau făceau poze în sutien. Commenturile erau o tonă, indiferent dacă persoana din fotografie arăta sau nu mai bine decât un tomberon, sunau gen "FTH SOOPER POZIK . TRECI P LA MNE" . Ori, de la băieţi excitaţi . "CE BOOONA ESTI FTH. C NR D TL AI?" .
Bineînţeles că adolescentele disperate după Maili, îi făceau conturi în care se dădeau drept respectiva . Alte sute de commentarii and so on .
După, a devenit la modă , facebook. Acum, toată lumea este călare pe facebook , pentru că e cul să ai un cont acolo .
TEH END.
Bineînţeles că adolescentele disperate după Maili, îi făceau conturi în care se dădeau drept respectiva . Alte sute de commentarii and so on .
După, a devenit la modă , facebook. Acum, toată lumea este călare pe facebook , pentru că e cul să ai un cont acolo .
TEH END.