26-08-2010, 04:50 PM
(Ultima modificare: 26-08-2010, 04:51 PM {2} de yaoi maniac.)
Grea intrebare. Gabuto e dragut, iar Sasuke prea increzut. Mai intai criticile
Sasuke: prea increzut, fitos, cu nasul pe sus, are un vis si vrea neaprat sa il implinesca, nu stie sa aprecieze iubirea,...
Kabuto: Nu stiu nimic despre el inafara ca e un mincionos si actor tare bun.(ma refer la actor ca i-a pacalit pe naruto, sakura si sasuke ) Asa ca il aleg pe Sasuke, ca tot ne asemanamCica.
Naruto sau sasuke ,daca a mai fost spusa atunci : itachi sau zabuza[posturi unite]
Am vrut sa scriu "kabuto" scuzati. Greseala de tastatura... ==
Sasuke: prea increzut, fitos, cu nasul pe sus, are un vis si vrea neaprat sa il implinesca, nu stie sa aprecieze iubirea,...
Kabuto: Nu stiu nimic despre el inafara ca e un mincionos si actor tare bun.(ma refer la actor ca i-a pacalit pe naruto, sakura si sasuke ) Asa ca il aleg pe Sasuke, ca tot ne asemanamCica.
Naruto sau sasuke ,daca a mai fost spusa atunci : itachi sau zabuza[posturi unite]
Am vrut sa scriu "kabuto" scuzati. Greseala de tastatura... ==
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2