26-08-2010, 02:35 PM
Am ajuns si aici , ca no, eu trebuie sa fiu prezenta peste tot ( glumeam:)) ) . Ideea imi place caci este originala :X . Nu am mai intalnit ca Sai sa fie verisorul ei si sa locuiasca cu Asuma si Kurenai . Imi place cum merge povestea de dragoste dintre Sasuke si Sakura. O ia usor si asta imi place la nebunie. Descrierea este buna, dar cum am mai spus este loc de mai bine si poti face acest fic o capodopera , daca te straduiesti si nu renunti. Dialogul nu mi sa parut sec , fiindca a fost unul captivant. A fost putin banala faza cu Sakura ca i sa dat breteau de la maie si i se vedea sutienul . Mare lucru :-j . Nu-i important , daca nu avea pantaloni sau ceva mai ziceam. Trebuia sa fi mai explicita cu faptul cand a prins-o Sasuke pe scari. Tu ai spus ca toti baietii erau in camera dar brunetul si Naruto erau pe hol si au aparut acolo, prinzand-o...Hmm... Unele greseli de tastare am observat , dar cine nu are.
Cam atat, astept sa vad ce urmeaza sa se intample.
Cam atat, astept sa vad ce urmeaza sa se intample.
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(