26-08-2010, 10:20 AM
Ok...deci clesele 1-4 au fost oribile. Nu pot nega asta. Totusi, uniformele in care trebuie sa fim acum, 5-8 mi se par destul de dragute. Desi, atunci cand merg la vreo olimpiada toti se uita ca la felu' paispe...( bineinteles k ma iau de ei... ). Chestia e ca noi putem sa venim in orice culoare, numai costum sa fie (pantaloni/fusta, camasa, sacou). Clasele 5-7, eu am purtat pantaloni/ fosta negre, camasa alba, cravata rosie (mi se parea foarte elegant...) +sacou negru. Totusi, anul acesta cred ca voi aborda alt stil, cum ar fi fusta in carouri rosie, cravata care sa se asorteze, sacou si camasa. Daca nu, o sa-mi iau un costum ,,de avocata", cum a spus Rozzy mai sus: fusta/ pantalini crem+ camasa alba +sacou crem. Chestia cea mai tare e ca nu ne spune nimic daca venim in blugi. Asta imi place cel mai mult. Iar chestia cea mai ciudata (ceea ce mie una nu-mi place) e ca unele fete vin cu tocuri de 10 cm + geanta ,,diplomat + tot tacamul. Au inceput sa fie arogante, mai toate, deci, se pare ca anul acesta voi fi prietena numai cu mine insami
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William ShakespeareMai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby