24-08-2010, 06:05 PM
Alexandra, unul din posturi a fost editat. Mai precis cel cu Photobucket-ul. Cel cu Imageshak-ul trebuie sa mai astepte putin ca nu stiu cand mai intru la calculatorul tatei. Are si el treaba saracu' ! Azi, 24.08.2010 nu mai pot sa editez si postul cu Imageshak-ul, pentru ca trebuie sa fug sa vad un serial Corean.
Da, m-am dat cu coreenii.
ady_x nu sunt eu cea care are nevoie de tutoriale, dar sunt sigura ca sunt multi care se uita ca mata-n calendar cand vine vorba despre ceva.
Nu le-am uplodat la ei pentru ca cele doua sunt supra-solicitate si supra-incarcate, incat treburile o iau razna uneori pe-acolo !
Cat despre sfaturi privind marirea scrisului sau a paginii, nu va mai chinuiti, stiu toate optiunile. Invatati doar sa ma tolerati ! Multumesc.
PS. Sper sa nu fie prea grea faza cu tolerarea.
Da, m-am dat cu coreenii.
ady_x nu sunt eu cea care are nevoie de tutoriale, dar sunt sigura ca sunt multi care se uita ca mata-n calendar cand vine vorba despre ceva.
Nu le-am uplodat la ei pentru ca cele doua sunt supra-solicitate si supra-incarcate, incat treburile o iau razna uneori pe-acolo !
Cat despre sfaturi privind marirea scrisului sau a paginii, nu va mai chinuiti, stiu toate optiunile. Invatati doar sa ma tolerati ! Multumesc.
PS. Sper sa nu fie prea grea faza cu tolerarea.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !