24-08-2010, 04:16 PM
Şi acum e timpul pentru comentariul meu^^. Pentru început aici Letty, nu Lette. Oricum.
Idea mi se pare cât de cât originală [ce tot spun? originală maică]. Îmi place cum descri sentimentele/acţiunea/întâmplările hazlii. Way, am râs puţin la ultimul capitol. Nu ştiu dacă datorită faptului că e amuzant ficu sau că am vorbit cu o sis nişte tâmpenii de ale noastre, dar în orice caz, frumos. Mi-a placut casa sau castelul groazei, cum o fi. Şi Sai ăsta revoltat pe săracu căţel.
Succes in continuare:bye:
Idea mi se pare cât de cât originală [ce tot spun? originală maică]. Îmi place cum descri sentimentele/acţiunea/întâmplările hazlii. Way, am râs puţin la ultimul capitol. Nu ştiu dacă datorită faptului că e amuzant ficu sau că am vorbit cu o sis nişte tâmpenii de ale noastre, dar în orice caz, frumos. Mi-a placut casa sau castelul groazei, cum o fi. Şi Sai ăsta revoltat pe săracu căţel.
Citat:- Hei, Romeo si Julieta! Veniti aici. Trebuie sa plecam. il auzim pe Naruto.După cum ţi-am spus şi pe mess una dintre cele mai tari faze din ultimul capitol.
- Gura pampalaule! i-o taie Sasuke, ajutandu-ma sa ma ridic de jos.
Uite asa se sfarseste o zi plina de distractii pentru mine.
Succes in continuare:bye: