Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stranger here!

Multumesc desemenea si tie Beki! Ma bucur ca iti place nick-nameul meu. O sa incerc sa fiu cat pot de activa si la topicurile la care am ceva ce sa spun, sper sa ne gasim pe forum si se discutam despre toate cele10. Ma bucur ca zici ca semanam. Cat despre intrebari:

1.Sunt zodia Leu (leoaica1515) Si pot spune ca mi se potrivesc caracteristicile leului in mare parte.
Pe 29 iulie.

2.Emisiuni tv preferate momentan nu prea mai sunt cine stie ce emisiuni care sa ma atraga, pot spune ca ma uit pe Discovery Channel destul de mult si imi plac foarte multe emisiuni de acolo in rest nu ma pot preciza.

3.Da pot spune ca am o groaza de filme care le ador dar momentan voi zice doar o parte din ele cele mai vizionate de curand : un film indian "Kal ho na ho" sau pe romaneste "Ziua de maine poate nu va mai veni", e un film foarte reusit si este singurul care m-a facut sa ma gandesc la viata dintr-o alta perspectiva, White chicks (comedie) super tare desi vechi inca mi-a ramas mintea la acest film. The Others (groaza, psihologic) chiar te pune pe ganduri si pot spune ca l-as recomanda oricui acest film. Identity iar de groaza in genul filmului precizat mai sus. Date movie (comedie) am ras de la inceput pana la sfarsit este mai mult o parodie la mai multe filme plus ca joaca o tipa destul de frumoasa. "The hottie and the nottie" iar deasemenea de comedie in ciuda faptului ca joaca si Paris Hilton 78. Seria Saw mi-a mai placut mai sadica asa ce pot spune. Forget me not desemenea de groaza dar foarte trist dupa pararea mea. "Solstice" again de groaza si foarte interesant. "Interview with the vampire", chiar m-a surprins placut acest film deoarece joaca si Brad Pitt si pot sa spun ca imi plac filmele cu el si sa mai zic o serie de filme animate respectivul Shrek21. Multora nu le place si stau singura sa ma uit la el dar si asa imi place extrem de mult. Cam atata ca sunt cam multe si nu prea ma opresc din scris4.

Ps. Scuzati-mi greselile gramaticale si Take Care!
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.

The rest is still Unrwitten