Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Biush vs. Better Off Alone

Încep prin a spune faptul că îmi plac ambele fotografii, sunt reuşite din mai multe puncte de vedere. Ar fi fost plăcut să fie doar o temă, animale sau natură, în fine pt. că aşa una ( ? ) a făcut din natură şi cealaltă din animale plus natură, având în vedere circumstanţele. În fine, totuşi, îmi place.

Prima lucrare, cea cu ursu', îmi place mult. Adică, nu este chair cine ştie ce ca idee, pt că am mai văzut şi alţi urşi fotografiaţi într-un asemenea mediu însă trebuie să o recunosc sus şi larg că îmi place. Mare lucru nu pot spune despre lucrarea în sine, adică nu am cine ştie ce de comentat, calitatea este destul de bună deşi am impresia că e mişcată puţin, fotografia. Puţin de tot, de abia vizibil poate. Nu văd ceva chiar considerabil şi de mari proporţii, dar parcă ceva tot e mşcat acolo deşi nu o pot spune 100% sigur, însă aşa mi se pare. Oricum, calitatea, m-am mai uitat odată la poză, este excepţională. Peisajul este superb şi îmi place cum ai prins ursul acela, adică, e epic, frate. Ţi-a ieşit foarte bine, nu ştiu ce aş putea comenta în afară de asta, pur şi simplu îmi place.

A doua lucrare, ceva mai nereuşită dar şi asta plăcută. Îmi place ideea şi peisajul, foarte frumoasă .Ador scările şi tot ce ţine de ele, şi astea se văd foooarte bine. Totuşi calitatea nu e atât de extraordinară pe cât mi-aş fi dorit să fie şi mă deranjează foarte tare cum se vede data aia scrisă pe poză, ştiu, nu ai ce să îi faci, dar tot mă deranjează. În fine, verde, I like green şi e natură pură, vie, viaţă. Se vede mult sentiment şi totodată multă profunzime aici, poza îmi place de-a dreptul şi parcă defineşte viaţa, în toată splendoarea fericirea şi uneori nefericirea ei. Îmi arată atât viaţă cât şi distrugere, nu ştiu de ce, poate din cauza scărilor. Calitatea, cum am mai zis, este ceva mai proastă faţă de prima fotografie şi mă deranjează data aia. În rest, e frumoasă ca idee şi creaţie.

Votul meu merge spre prima lucrare, cea cu ursul, este mai reuşită şi îmi place mai mult deşi ambele idei au fost strălucite.
Felicitări pt. duel.

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Abbeh. - 23-08-2010, 06:55 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Abbeh. - 23-08-2010, 07:58 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Verrine - 23-08-2010, 08:23 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Teh - 24-08-2010, 02:11 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Flash - 24-08-2010, 03:19 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Jigoku - 24-08-2010, 07:32 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Lori. - 24-08-2010, 08:38 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de History - 24-08-2010, 09:50 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Alee - 31-08-2010, 10:15 PM
RE: Duel: Biush vs. Better Off Alone - de Sin - 03-09-2010, 06:48 PM