23-08-2010, 11:57 PM
Hey! Gee, sunt noua pe aici (acum cateva minute mi-am facut cont. Wow, pe internet ma misc mult mai repede ). Sooo...As incepe prin a spune ca numele meu real e Andreea, avand in vedere ca habar n-am ce sa spun despre mine, si ca...ah da, urmeaza, cu greu, peste 2 luni si ceva, sa implinesc, in sfarsit, 16 ani. Yay me =.=. Ceva mai interesant despre mine..erm, imi place sa citesc manga (in special yaoi...ok ok, si cateodata hentai XD). In ultima vreme citesc Naruto,Kuroshitsuji si probabil o sa termin in curand Chou yo Hana yo(wow, cred ca sunt in perioada fara yaoi). In rest, ce mai gasesc si mi se pare interesant, citesc. Si la anime, uhm, scartai de cateva zile Emma: A Victorian Romance. In afara de asta, detest laptele si incep sa am o oarecare pasiune pentru formele triunghiulare (don't ask ><" ). Cam atat despre mine, m-am chinuit mult, deja am traspirat si creierul meu functioneaza la maxim. Deci, ideea ar fi sa ne intelegem cat de cat bine ^^.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^