23-08-2010, 11:06 PM
Ah, deci sunt o fana a ceea ce scrii! > Nu stiu cum dar mai fermecat si chiar nu multe ficuri fac asta :]] Pentru inceput sa zicem ca m-a atras personalitatea puternica a lui Ela. Ea detine controlul in tot, dar au fost momente cand a fost si la pamant, dar datorita ei s-a ridicat din nou.
Ai un stil aparte, iar asta mi-a placut la nebunie. Mai ales modul de a spune verde in fata ceea ce crede.
Ce imi place ideea ta, povestea, personajele tot: X
Imi lipseste Will o gramada, chiar cred ca incepea sa se inteleaga cu Ela. Ma atragea oarecum persoana lui. Sper sa reapara in peisaj cat de curand.
Acum, acest Alex, ei bine e prea timid, si mie nu imi plac timizi. Imi plac tipii gen ''bad guy'', dar e oarecum simpatic. Dar nu prevad ceva intre el si Ela.
Deci.. iti spun inca odata cat de mult de apreciez, admir, cum vrei tu sa o iei.. :]] si astept bine meritata continuare.
Ai un stil aparte, iar asta mi-a placut la nebunie. Mai ales modul de a spune verde in fata ceea ce crede.
Ce imi place ideea ta, povestea, personajele tot: X
Imi lipseste Will o gramada, chiar cred ca incepea sa se inteleaga cu Ela. Ma atragea oarecum persoana lui. Sper sa reapara in peisaj cat de curand.
Acum, acest Alex, ei bine e prea timid, si mie nu imi plac timizi. Imi plac tipii gen ''bad guy'', dar e oarecum simpatic. Dar nu prevad ceva intre el si Ela.
Deci.. iti spun inca odata cat de mult de apreciez, admir, cum vrei tu sa o iei.. :]] si astept bine meritata continuare.
![[Imagine: durararasig06small.jpg]](http://i266.photobucket.com/albums/ii242/Haladflire65/Sigs/durararasig06small.jpg)