23-08-2010, 09:59 PM
Incep criticile.
Sasuke: Ce-i cu freza aia? Daca se poate numi asa. Atitudinea, omule , e de nesuportat: fitos, crede ca doar el sufere , ca el conteaza , nu stie sa aprecieze ce are (multe fete, iubirea lui sakura , etc...) Sa vedem... Hm, a da cum isi permite sa il jicneasca pe Lee ? *angry*. Si ar mai fi... Nu ma opresc aici.
Kiba: Doar pe cainele ala il are ca prieten? Si... Nu stiu, prea perfect. IL aleg pe el
Acum dintre : kakashi vs gaara Am ceva cu gaara.
Sasuke: Ce-i cu freza aia? Daca se poate numi asa. Atitudinea, omule , e de nesuportat: fitos, crede ca doar el sufere , ca el conteaza , nu stie sa aprecieze ce are (multe fete, iubirea lui sakura , etc...) Sa vedem... Hm, a da cum isi permite sa il jicneasca pe Lee ? *angry*. Si ar mai fi... Nu ma opresc aici.
Kiba: Doar pe cainele ala il are ca prieten? Si... Nu stiu, prea perfect. IL aleg pe el
Acum dintre : kakashi vs gaara Am ceva cu gaara.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2