Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna

Yuhuuu!!!Welcome to the team,Tatiana! 4 .Sa ai o sedere placuta si sa-ti faci multi prieteni! Now,it seems that I found a bookworm fellow 21 .Sunt genul de persoana care-si omoara timpul citind asa ca daca ai chef sa incingi o discutie despre carti,sunt omul tau!(dar fi cu bagare de seama ca odata ce incep sa discut despre carti nu-mi mai tace melita! 24 ).Te sfatuiesc sa incerci sa citesti si mangauri pt ca deobicei sunt mai indetaliate decat anime.Pare-se ca esti the daydream tipe...so am I(this is somewhat my hobby right now 24 )...e intradevar placut sa visezi cu ochii deschisi dar sunt momente in care nu te poti opri si devine oarecum coplesitor....(Asa ca fiti copii cuminti si mai intoarceti-va din cand in cand in lumea reala!)Vad ca ai avut multe hobby-uri pe parcurs...sa zicem ca astea au fost faze trecatoare si acum tr sa te concentrezi pe visul tau!Ar tr sa lucrezi la capitolul incredre si sa perseverezi asupra obiectivului tau(nu prea imi permit sa dau astfel de sfaturi de vreme ce eu si increderea de sine suntem antiparalele,dar in fine...toti stiu sa dea din gura,nu-i asa?).In orice caz,iti tin pumnii!Acum am cateva intrebari...:
1.Ce tip de carti iti plac?
2.Care sunt cartile preferate?
3.Care sunt autorii tai preferati?
4.Ce muzica asculti?
....si interogatoriul se sfarseste aici.....Inca odata bine ai venit si distractie placuta(deasemenea iti urez o activitate bogata!de vreme ce ai zis ca iti place sa scri si sa desenezi,show us what you are made of 3 )!Ne mai auzim :bye:
Of course I'm weird.If I wasn't weird, you'd be weird and I'd be out of job:yes:

Răspunsuri în acest subiect
Buna - de Miss Serenity - 22-08-2010, 01:57 PM
RE: Buna - de noname... - 22-08-2010, 09:45 PM
RE: Buna - de Miss Serenity - 23-08-2010, 01:14 AM
RE: Buna - de George - 23-08-2010, 04:38 AM
RE: Buna - de Miss Serenity - 23-08-2010, 01:08 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)