22-08-2010, 07:29 PM
Hey ! AM vazut fani sasukarin , sasusaku, sasuino....Dar eu tot la sasusaku raman..n-am nimik cu voi...chiar deloc,fiecare are parerea proprie ,si in plus cu a zis si Hanako ,numai Kishimoto stie ce se va intampla..asa ca ...sasukarin,mie personal nu-mi place cuplul acesta adica Karin e prea obsedato,nu zic ca Sakura nu a fost la inceput ,dar she has growned up everybody..si inlegatura cu Sasuke eu chiar cred ca se va sechimba cred,adica da..si cum il stiu eu pe Kishimoto ,Naruto nu va avea un final trist , asta insemnand ca nimeni nu va fi trist..si daca va mai amintiti din primele episoade cand Kakashi sensei i-a pus sa se presinte(pe Sakura,Sasuke si Naruto) fiecare si-a spus visul,ma rog mai putin Sakura care tot ce facea era sa zica IIIPP sau ma rog...dar s-a subanteles ce vroia ea asa ca ...Sasuke si-a indeplinit visul,Naruto si-l va indeplini si cred ca si Sakura(asta depinde de Sasuke ,ma rog Kishimoto)...asa ca asta e parerea mea..votul meu merge catre SASUSAKU!..:bye:
ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine