21-08-2010, 11:15 PM
Stiu ca nu am mai trecut de mult pe aici si cer scuze, dar acum am venit si am sa comentez doar ultimul capitol. Mi-a placut foarte mult, saracul Kaoru, i-a fost foarte frica de cei din inchisoare cat timp a fost singur, chiar si mie imi este dor de Shin. A fost tradat in ultimul hal, nu ma asteptam la acel lucru din partea lui Jin. Sper ca totul sa fie ok, iar Shin sa gaseasca pe cineva de incredere. Julian...il ador, ce mai pot spune?=]] Mi-a placut extrem de mult sfarsitul, I mean...saracul Kaoru, se simtea asa bine si in siguranta, abia astepta sa doarma cand a dat de Julian la el in celula xD Chiar mai facut curioasa, abia astept sa vad cum vor petrece cei doi seara >_< Sper sa nu ii intrerupa nimeni, te rog.... O_O Nu vreau T_T De cand astept eu acest moment, pacat ca nu a aparut in acest capitol, dar las' ca astept xD Sper doar sa pui continuarea repede.
Greseli de tastare nu am vazut, deci totul este ok. Modurile de expunere sunt la locul lor, imi place cum descri sentimentele lui Kaoru, descri foarte bine si nu lasi cititorului semne de intrebare.
Spor la scris, astept urmatorul capitol :3
Greseli de tastare nu am vazut, deci totul este ok. Modurile de expunere sunt la locul lor, imi place cum descri sentimentele lui Kaoru, descri foarte bine si nu lasi cititorului semne de intrebare.
Spor la scris, astept urmatorul capitol :3
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !