21-08-2010, 09:41 PM
Eu am purtat primii trei ani de şcoală rahatul ăla de uniformă clasică, cu ' şorţuleţ pepit '. Apoi din clasa a patra am avut ( şi încă am ) un tricou galben cu o emblemă verde a şcolii ( 1 - 4 roşie, 5 - 8 verde, 9 - 12 neagră ). Chestia e că nu îmi place mă sâcâie şi ne facem de râs pe stradă. Plus că toţi ştiu la ce şcoală suntem. -.- Eu am renunţat să mai vin cu el pe mine, la început ne speriau profii că nu ne lasă gardienii în şcoală, dar ăia au renunţat să ne mai întrebe ( pe mine m`au întrebat doar o dată : ]] ).
Sunt împotriva uniformei, nu pentru că nu ar fi ' la modă ', dar este inutil să o purtăm. Aş vrea să fie şi la noi la Vlahuţă, ca la Caragiale ( care e vis - a - vis de noi : ]] ), adică să ne verifice pe baza carnetului de note ( nu că l`aş avea prea des la mine ), nu pe baza uniformei ăleia ca o vomă. Sau, mai bine, să ne creăm noi uniformele. : >
Sunt împotriva uniformei, nu pentru că nu ar fi ' la modă ', dar este inutil să o purtăm. Aş vrea să fie şi la noi la Vlahuţă, ca la Caragiale ( care e vis - a - vis de noi : ]] ), adică să ne verifice pe baza carnetului de note ( nu că l`aş avea prea des la mine ), nu pe baza uniformei ăleia ca o vomă. Sau, mai bine, să ne creăm noi uniformele. : >
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.