20-08-2010, 08:37 PM
sa fii convinsa ca nu scapi de mine asa usor si ca voi continua sa citesc pentru ca este foarte interesant ceea ce povestesti tu aici si sunt curioasa incotro se indreapta povestea si care va fi sfarsitul ei. Chiar nu am ce sa iti reprosez. Dialog ai, naratiune ai, descriere ai, reusesti sa captivezi cititorul fara prea multe probleme.
in mod normal nu sunt de acord cu doua trei cuvinte in alta limba presarate pe ici, colo prin poveste dar timpul si spatiul in care tu ai plasat povestea este perfect pentru acest gen de cuvinte, asa ca nu ma deranjeaza deloc.
Nu stiu ce as putea sa iti mai spun, pentru ca chiar nu am ce sa comentez...greseli nu ai, capitolul este alcatuit cum trebuie...
Astept nextul!
in mod normal nu sunt de acord cu doua trei cuvinte in alta limba presarate pe ici, colo prin poveste dar timpul si spatiul in care tu ai plasat povestea este perfect pentru acest gen de cuvinte, asa ca nu ma deranjeaza deloc.
Nu stiu ce as putea sa iti mai spun, pentru ca chiar nu am ce sa comentez...greseli nu ai, capitolul este alcatuit cum trebuie...
Astept nextul!