20-08-2010, 03:59 PM
Oh,nu as avea nicio sansa sa ajung la Nijikon,din diverse motive :
- Distanta foarte mare,ganditi-va ca eu sunt de pe langa Vaslui,mai exact sunt din Barlad,pana in Bucuresti e foarte mult.
- Nu ar avea cine sa ma insoteasca (etto,sunt minora -__-")
- Nu stiu in cine as putea sa ma cosplayez xD.
- 23-24 octombrie nu e in timpul scolii?
Wah,mi-e asa de ciuda. Daca nu eram minora cred ca era mai simplu,gaseam un cosplay care sa-l fac si ma duceam pana la bucuresti,chiar daca era departe.Dar asa,nu are cine sa ma insoteasca. Si nici nu stiu daca e scoala atunci .
Oricum,va urez succes celor care mergeti,si va rog sa faceti niste poze la Nijikon sa le vedem si cei mai ghinionisti care nu avem cum sa venim ^^.Mi-ar placea sa vad poze de la standul Zup si cateva cosplayuri ale membrilor.Pretty please,cine poate sa faca niste poze ^^
Succes guys ^^
- Distanta foarte mare,ganditi-va ca eu sunt de pe langa Vaslui,mai exact sunt din Barlad,pana in Bucuresti e foarte mult.
- Nu ar avea cine sa ma insoteasca (etto,sunt minora -__-")
- Nu stiu in cine as putea sa ma cosplayez xD.
- 23-24 octombrie nu e in timpul scolii?
Wah,mi-e asa de ciuda. Daca nu eram minora cred ca era mai simplu,gaseam un cosplay care sa-l fac si ma duceam pana la bucuresti,chiar daca era departe.Dar asa,nu are cine sa ma insoteasca. Si nici nu stiu daca e scoala atunci .
Oricum,va urez succes celor care mergeti,si va rog sa faceti niste poze la Nijikon sa le vedem si cei mai ghinionisti care nu avem cum sa venim ^^.Mi-ar placea sa vad poze de la standul Zup si cateva cosplayuri ale membrilor.Pretty please,cine poate sa faca niste poze ^^
Succes guys ^^
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.