20-08-2010, 12:28 PM
Buna ti-am citit ambele capitole si pot sa spun ca e un fic placut... dar mai ai de lucrat, acum eu o sa iti corectez in mare decat ultimul capitol. In primul rand la exprimare faci cateva propoziti intortocheate care suna umpic scartait. In al 2-lea rand naratiunea e grabita si nu ar strica sa mai corectezi ficul dupa ce il termini de scris deoarece ai o gramada de greseli, ca tot am adus vorba de greseli... offterz-oftez,su staima- cu spaima ,cu mersul cu - mersul cu el ( cu este inplus;)), dar doar-dar, doar( sau ar fi trebuit sa nu fi pus "dar"), inbrate - in brate. Acestea sunt doar cateva din greselile pe care le ai in ultimul capitol, si acum mai am sa iti spun ca ar trebui sa pui space dupa virgule si puncte se suspensie, a si ai cam prea multe puncte de suspensie ce ce strica la aspectul ficului. La descriere te felicit este de stul de buna desi ai mai putea sa o imbunatatesti iar dialogul nu este in exces cea ce este bine.
Bye astept nextul, iti urez multa inspiratie si rabdare ca sa il corectezi inainte sa il postezi;):-h.
Bye astept nextul, iti urez multa inspiratie si rabdare ca sa il corectezi inainte sa il postezi;):-h.
Just the
way you know me..
way you know me..