(19-08-2010, 12:46 PM)Audron A scris: Dar si despre faptul ca se incearca descentralizarea fenomenului. Lumea trebuie sa stie ca nu doar in Bucuresti pot avea parte de anime events, daca vor cu adevarat.
In Bucuresti am parte de anime-events in romana. Plus ca e capitala si e mai usor sa ajungi acolo, sa gasesti cazare, sa te orientezi, etc.
Cand intru pe site-ul vostru sunt intampinat de mesaje in limba engleza. De ce? Nu ar trebui sa fie limba romana prima, si sa poti alege dupa intre engleza si maghiara?
Nu mai insist pe aspectul site-ului, se pare ca sunteti convinsi ca arata bine (ceea ce e complet neadevarat, mai ales cu acel footer incarcat haotic de bannere si cu header-ul care se potriveste cu nuca in perete; anyway, ignora partea asta, ca webmaster mi-e greu sa nu critic un site)
De asemenea, va lipsesc poze!
Poze cu locul unde se va tine festivalul, imagini de la "editii" precedente (ma refer la restul evenimentelor organizate de voi, ca am inteles de pe site ca ati mai organizat meet-uri anime, puteti baga poze de acolo).
Ma opresc aici pana nu incepe lumea sa injure.