19-08-2010, 01:25 PM
Hei, am trecut si eu pe aici=] Chiar imi plac aceste fotografii si putin imi pasa daca sunt editate. Ti-au iesit foarte bine, atat poza in sine cat si editatul. Mi-a pacut in mod special cea de a treia fotografie. Cartierul pare asa melancolic, imi place mult peisajul in special acei copaci fara frunze si picaturile de ploaie ce se zaresc pe jos. Ai avut un unghi foarte bun. Deasemenea si ultima fotografie este la fel de reusita, mi-a atras atentia acea parte intunecata, I mean...doar o parte este luminata si se vede chiar foarte frumos acel atelier, sau ce-o fi O_O Acele geamuri chiar au acompaniat peisajul. Primele doua mi se par simple, dar frumoase. In prima poza mi-a atras atentia acei porumbei. Intotdeauna mi-a placut sa vad zeci de porumbei la un loc.
Cam atat, nu stiu ce sa mai spun. Astept si alte poze facute de tine, deoarece acestea ti-au iesit foarte bine. So...succes in continuare, sper sa postezi curand :3
Cam atat, nu stiu ce sa mai spun. Astept si alte poze facute de tine, deoarece acestea ti-au iesit foarte bine. So...succes in continuare, sper sa postezi curand :3
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !