18-08-2010, 09:12 PM
Prima imi place, arata suuuper bine capsunile alea. Ar fi trebuit in schimb sa te axezi doar pe una. Cand sunt doua elemente identice sau mai multe focalizeaza una si restul lasa-le mai in ceata. Arata mai bine.
A doua e preferata mea, din toate pe care le-ai postata daca imi amintesc bine ce ai mai avut in celelalte posturi. Norii sunt fainii rau si elicopterul ala e.....ma rog, imi place tare tare.
A treia e cam ciudata. Ma abtin de la comentarii.
Hello Kitty...cam simpla, doar o pisica. Nu prea exprima nimic.
A cincea imi place foarte tare pentru ca era iarna cand ai facut-o. Ador zapada etc. Plus ca lumina galbena, faptul ca totul e acoperit si nu e nici un om pe strada dau o senzatie de singuratate. Dar in schimb nu sufar copacul acela.
A doua e preferata mea, din toate pe care le-ai postata daca imi amintesc bine ce ai mai avut in celelalte posturi. Norii sunt fainii rau si elicopterul ala e.....ma rog, imi place tare tare.
A treia e cam ciudata. Ma abtin de la comentarii.
Hello Kitty...cam simpla, doar o pisica. Nu prea exprima nimic.
A cincea imi place foarte tare pentru ca era iarna cand ai facut-o. Ador zapada etc. Plus ca lumina galbena, faptul ca totul e acoperit si nu e nici un om pe strada dau o senzatie de singuratate. Dar in schimb nu sufar copacul acela.