Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ?

(18-08-2010, 11:57 AM)YKashim A scris:
(18-08-2010, 01:06 AM)Tan A scris:
(17-08-2010, 10:21 PM)YKashim A scris: @Tan: toate bune si frumoase in ce zici tu acolo dar ai uitat ca Dumnezeu lasa omului vointa libera.

... esti un idiot... eu scosesem in evidenta niste contradictii pe care religia le promoveaza ca pe axiome... citind ce am spus eu ti se pare ca sunt teologist care incearca sa iti explice crestinismul? sau un agnostic plictisit care se amuza pe seama inconstientei altora?

Citeste inca o data ce am scris si cand intelegi deschide gura. Pana atunci taci dracu!

Sa punem si altfel problema: nu ne-am obisnuit ca oameni sa dam vina pe o zeitate suprema? Ploua? Dumnezeu face asta! Cutreumur? Dumnezeu l-a facut! Am castigat la Loto? Dumnezeu mi-a soptit numerele!

Tan : Te rog să nu mai insulţi userii. Te poţi adresa frumos userului, nu neapărat lui Kashim.

Kashim : Valabil şi pentru tine această chestiune.

Adresaţi - vă frumos userului chiar dacă sunteţi nervoşi sau aveţi alte păreri decât alţi useri. Până la urmă e un topic de dezbatere şi ar trebui să ne spunem părerile într-un mod civilizat. Aşa că vă rog să nu vă insultaţi / vorbiţi urât. Nu e frumos să vă vorbiţi aşa.
-

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ? - de Flash - 18-08-2010, 05:52 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)