Concetăţeano . Dude, există oare cuvântul ? Eu nu am atât de multe laude , dar sper să te ajute. Majoritatea pozelor făcute de tine, mi s-au părut oarecum plictisitoare. Mă refer aici la ce ai ales să fotografiezi .
Să ştii totuşi că apreciez claritatea foarte bună .
1. În poză vezi doar copaci . Mă refer la faptul că ai un singur element care se tot repetă în poză, iar pentru ochi este plictisitor.
2. A doua să spunem că este mai interesantă . Foarte clară . Poate ar fi mers alt unghi, în care să mai prinzi şi altceva.
3. Boring.
4. Este frumoasă, însă puţin neclară, şi nu se disting prea multe chestii .
5. Well, floarea . Este foarte mişto . Deşi mergea mai bine alt unghi . De exemplu dacă făceai poza de jos. Dar oricum, asta ţi-a ieşit bine.
Aruncă cu pietre, te rog !
Să ştii totuşi că apreciez claritatea foarte bună .
1. În poză vezi doar copaci . Mă refer la faptul că ai un singur element care se tot repetă în poză, iar pentru ochi este plictisitor.
2. A doua să spunem că este mai interesantă . Foarte clară . Poate ar fi mers alt unghi, în care să mai prinzi şi altceva.
3. Boring.
4. Este frumoasă, însă puţin neclară, şi nu se disting prea multe chestii .
5. Well, floarea . Este foarte mişto . Deşi mergea mai bine alt unghi . De exemplu dacă făceai poza de jos. Dar oricum, asta ţi-a ieşit bine.
Aruncă cu pietre, te rog !