17-08-2010, 12:12 PM
Cea mai mica nota a mea a fost 4 la Germana, materie care imi place destul de mult. O venit o data intr- a VII-a o profa suplinitoare, tampita rau de de tot O.o. Era foarte nervoasa pe clasa si tocmai pe mine m-o scos la tabla, pe motivul ca "vorbeam"- "Tu, aia care zambeste in banca, ia treci tu la tabla." God, acuma n-ai voie nici sa zambesti la scoala?! M-o pus sa fac propozitii cu niste verbe pe care le predase ora trecuta, la care eu chiulisem. I-am zis ca nu stiu si mi-o dat alte doua cuvinte. M-am facut de tot... in ora aia. Colegii de prin primele banci au incercat sa ma ajute, dar am scris la tabla ceva de genu' : "Am primit o faţă frumoasă de la tatăl meu" . Ma rog, pana la urma nu a fost trecuta nota in catalog pentru ca i-am explicat situatia profei mele normale.
In rest, cea mai mica nota din catalog a fost 7 la fizica intr-a VI-a, la un test din cartea de lucru pe care il copiasem gresit in pauza. Si cica testu' a fost dat pentru marirea mediei
In rest, cea mai mica nota din catalog a fost 7 la fizica intr-a VI-a, la un test din cartea de lucru pe care il copiasem gresit in pauza. Si cica testu' a fost dat pentru marirea mediei