Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Site-urile de manga online vor fi inchise

Cand am auzit ca se inchide one manga am crezut la inceput ca este vre un fel de gluma proasta,insa atunci cand am intrat pe site-ul lor am descoperit ca este adevatat si am fost cel putin socata si demoralizata deoarece existau serii manga, cum ar fi de exemplu Vampire knight cu care eram la zi.
Totusi am cautat pe nenea google si mi-au aparut mai multe site-uri de online manga care,chiar daca nu erau atat de vizitate datorita existentei site-urilor One Manga, Manga fox etc,aveau destul de multe manga pe ele si nu pareu ca ar avea de gand sa isi "inchida portile" asa ca eu sunt sigura ca mai exista o sansa sa nu ramnem fara maga online.
Oricum,asa cum a spus si Flaw:Exista intotdeauna Rusia (desi,daca le au traduse in limba lor nu cred ca ma ajuta foarte mult,asa ca voi incerca sa fiu optimista....de fapt putin optimista)
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles

Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

Răspunsuri în acest subiect
RE: Site-urile de manga online vor fi inchise - de Drama Queen - 17-08-2010, 09:48 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Citire online/Achizitionare Azazel 7 5.329 28-10-2012, 04:45 PM
Ultimul răspuns: MajinCloud

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)