Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Reset ~explicit content/18+~

#9
well tnx de commenturi
___________________________________________________________
  • Capitolul 5
    M-a bruscat din nou, îmi simţeam corpul ca un telefon dat pe silenţios, iar cineva mă suna cu disperare. Tremuram la fiecare atingere şi la fiecare privire pe care bărbatul mi-o acorda. Mi se părea subit cunoscută acea privire pătrunzatoare, simţeam că îl cunoşteam de o viaţa, dar nimic altceva în afară de acele buze atat de perfecte şi privirea nu mi se părea cunoscut la el.
    De ce îmi place atât de mult să mă implic? E groaznică senzaţia pe care o am când fac prostii, e atât de groaznic să conştientizezi când faci prostii şi să nu regreţi. Aşa sunt şi eu.
    -Nu-mi plac oamenii slabi de caracter. Am venit aici să mă distrez, şi exact asta vei face tu cu mine. Nu ştiu ce fel de târfă eşti şi ce servicii oferi, dar acum oferi ceea ce îţi spun eu. Săruta-mă.
    În momentul acela l-am fixat cu privirea speriat, nu mă culcam cu clienţi şi nici nu eram o târfă. Când auzeam cuvântul “târfă”adresat către mine îmi venea să plâng de furie. Eu nu eram ca ceilalţi, eu doar câştigam un ban pentru a mă putea întreţine şi pentru a-l ajuta pe verişorul meu să plătească datoriile casei. Stăteam la vărul meu de ceva timp şi nu am acceptat să plaătească el tot.
    Privirea mi-a căzut din nou pe buzele bărbatului şi le-am presat pe ale mele întinzandu-mi mâna către el, era atât de periculos ce făceam, nici măcar nu ştiam cine este sau cu ce se ocupă şi eram pregatit să mă sărut cu el, să fie primul client cu care mă sărut în faţa tuturor. Când mi-am simţit mâna prinsă în a bărbatului am tresărit puţin, era atat de plăcută la atingere, nu era ca a celor care mă atingeau atunci când le dansam în braţe, era cu totul altfel, fină şi fermă. Am privit către canapele şi am ochit una mai retrasă, dar totuşi la vedere.
    Îmi spusese că sunt slab de caracter. Da sunt groaznic, sunt slab din toate punctele de vedere şi nu îmi este frică să recunosc asta. Sunt genul de persoană care preferă confortul celorlalţi decât al propriei persoane.
    Aşteptă ca bărbatul să se aşeze şi făcu şi el la fel. Se mira cum de inima nu îi sare din piept la cât de alert se mişca în pieptul său. Abordă o poziţie graţioasă, faptul că avea trei verişoare obsedate de feminitatea lui era un lucru bun până la urmă. Îşi puse tava pe picioare lăsăndu-şi palmele lipite de ea şi îşi ridică privirea la bărbat privindu-i din nou buzele. Iţi strânse buzele apropiindu-se încet de bărbat. Nu ştia ce să facă, dacă să îl atingă şi cu degtele sau doar să îşi lipească buzele de ale lui.
    Îşi dorea să îl sărute, dar trebuia să dovedească adevărul, el nu era o curvă. Şimţi respiraţia celuilalt peste buze şi pentru un moment de opri din respirat lăsându-se peste buzele celui care îl rănise. Erau atât de moi şi plăcute la atingere încât stătu pentru o clipă aşa apoi închise ochii întredeschizandu-şi buzele şi aplecandu-şi capul într-o parte. Se desprinse din sărut şi îl privi pe bărbat lăsănd tava pe masa din faţă şi se aşeză mai bine aproape de el. Îşi baga picioarele sub el şi îşi împreună mâinile lipindu-şi din nou buzele de ale acestuia. Nu îndrăznea să facă următorul pas.
    Închise ochii spunându-şi în gând că nu este o curvă, dar cu cât repeta asta mai mult, începea şi el să creadă asta. Era atât de imoral ce făcea el în momentul acela încât îi dădura lacrimile. Se simţea secătuit de puteri şi tot ce îşi dorea era să leşine şi să se trezească în patul de acasă dormind cu perna în braţe. Îşi puse degetele pe piciorul bărbatului doar ca să se sprijine simţind acel material al pantaloniilor.

    Doamne ce buze are şi cât de frumos e... trebuie să te controlezi prostule, să nu îi arăţi că eşti o curvă! Trebuie să îmi iau mâna de pe piciorul lui, dar nu pot, ce naiba mă atrage la un astfel de om? Tocmai m-a rănit, iar rana încă îmi sângerează făra oprire...
    Vorbeam cu mine însumi încercând să mă fac să înţeleg ce simţeam, dar deja nu mai puteam gândi, din cauză că pierdeam sânge. Cum o fi reuşit să mă muşte în aşa hal nu îmi pot explica nici acum. Mi-am dus mâna la pansament presându-l uşor şi simţindu-l îmbibat în sânge. Simţeam lichidul cum îmi curge pe tricou si uneori trece prin tricou si mi se scurge pe piept apoi lent pe abdomen până se întâlneşte cu elasticul boxerilor şi se sfârseste acolo.
    Mi-am apropiat mâna de faţa bărbatului, dar nu am putut să îl ating, era ca o barieră care mă împiedica să o fac, era groaznic, absolut groaznic.
    Simţeam privirile celorlalţi cum mă presează şi nu îmi dau libertate aşa că m-am afundat mai mult în buzele bărbatului sperând să scap de cei din jur.


[Imagine: oj4djc.jpg]

-yuyo here-




Răspunsuri în acest subiect
Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 13-08-2010, 05:25 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Kido - 13-08-2010, 07:00 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 13-08-2010, 10:39 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 14-08-2010, 03:12 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 14-08-2010, 03:23 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 15-08-2010, 10:10 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 16-08-2010, 02:49 AM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Luzer - 16-08-2010, 02:36 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de akadella - 29-08-2010, 10:51 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 30-08-2010, 10:49 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Vignette - 03-09-2010, 01:52 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Yaku-chin - 04-09-2010, 01:50 PM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Drama Queen - 13-10-2010, 02:53 AM
RE: Reset ~explicit content/18+~ - de Addeh - 04-01-2011, 11:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.134 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)