Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Atlantida discover

sunt prima
ok, sa incepem, idea mi se pare originala (pentru un fic sasusaku) si de ce spun asta? pentru ca am vazut desenul animat de la disney cu Atantida si este cam la fel...so nu te supara pe mine dar sper ca urmatoarele capitole sa fie ceva mai diferite de desen, pt ca asa puteam sa schimb si eu personajele si sa mai adaug ceva care sa semene putin cu ele si gata
sa continuam, descrierea este plecata la plimbare, daca spui ca are ochii si parul negru asta nu inseamna descriere (app iti spun de pe acum, daca vrei sa vezi ce ficuri am momentan nu am postat, am mai avut un fic insa mi l-am inchis din cauza lipsei de inspiratie si era pe alt cont, acum il am pe acesta deoarece acela nu mai mergea...asta ca sa stii sa nu spui ca eu vin aici sa critic si eu nici macar nu fac ficuri)
si te-as mai ruga ceva, incearca sa citesti inainte de a posta entru ca ai foarte multe greseli pe care nu le-am putut citi.
nu mai coninui pt ca tres sa ma sacaie varamea deci tot ce iti spun este sa nu te descurajezi din cauza mea si sa nu mai continui, chiar cred ca iti va iesi bine daca incerci sa mai adaugi idei de la tine
daca te-a deranjat cu ceva comul meu PM me si o rezolvam noi

Răspunsuri în acest subiect
Atlantida discover - de Roney - 14-08-2010, 01:57 PM
RE: Atlantida discover (sasusaku) - de Cookiesor - 14-08-2010, 10:47 PM
RE: Atlantida discover (sasusaku) - de Yun. - 17-08-2010, 09:58 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)