14-08-2010, 03:23 PM
Hello :X ma bucur ca ai pus capitolul, muream de curiozitate, nerabdarea mea ma face sa fiu foarte stresanta, nu?
Cat de rau cat de rau...oofff saracutu yuyo , imi pare asa rau pentru el. Adica nu as fi vrut sa fiu in locul sau , fiind muscat de un dement, dar desi park nu as vrea, intr-un fel chiar as vrea, daca acel dement ar fi asa superb frumos si minunat si pe care as putea sa il iubesc din prima clipa.
Sunt curioasa cum va reactiona " clientul " la aceasta noua intamplare? Ii va mai face ceva? Hmm? Spune-ti-mi ca daaa...ceva rau si pervers..hihihi
Capitolul a fost foarte frumos, mi-a placut si il vreau pe urmatorul urgent.
La greseli am observat doar o repetitie ai scris conturate de doua ori , atata, in rest e impecabil...cel putin eu asa am observat...
Succes la scris si nextu sa vina repede!!!!
Kissu si huuugz!
Cat de rau cat de rau...oofff saracutu yuyo , imi pare asa rau pentru el. Adica nu as fi vrut sa fiu in locul sau , fiind muscat de un dement, dar desi park nu as vrea, intr-un fel chiar as vrea, daca acel dement ar fi asa superb frumos si minunat si pe care as putea sa il iubesc din prima clipa.
Sunt curioasa cum va reactiona " clientul " la aceasta noua intamplare? Ii va mai face ceva? Hmm? Spune-ti-mi ca daaa...ceva rau si pervers..hihihi
Capitolul a fost foarte frumos, mi-a placut si il vreau pe urmatorul urgent.
La greseli am observat doar o repetitie ai scris conturate de doua ori , atata, in rest e impecabil...cel putin eu asa am observat...
Succes la scris si nextu sa vina repede!!!!
Kissu si huuugz!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"