14-08-2010, 03:12 PM
tnx de commuri, ma bucur ca va place :">
Am auzit cum o sticlă s-a spart de ceva, dar nu am dat prea mare atenţie, se mai întampla asta uneori. Mulţi dintre clienţi spărgeau pahare şi sticle, iar nu mulţi dintre ei plăteau paguba şi ne scădea nouă din salariu. Am auzit forfotă în jur şi nu am făcut decât să îmi continui acadeaua, sincer nu mă interesau clienţii altora ci ai mei, iar în momentul de faţă nu aveam niciunul.
Paşi apăsaţi s-au apropiat de bar, iar faţa şefului a devenit subit speriată şi albă ca varul. M-am uitat atent la el vrând să înteleg ce s-a întâmplat, dar parca înlemnise de frică. Am dat din umeri apoi am zâmbit, dar acel zâmbet mi s-a şters de pe faţă în câteva secunde, când am simţit că mi se smulge părul în cel mai barbar mod. Am scăpat acadeaua din mana lasând-o să cadă pe podeaua rece. Am auzit cum s-a spart în sute de bucăţele dulci, exact la fel ca sticla de mai devreme.
Mi-am încleştat degetele pe scaun în momentul în care am simţit respiraţia celuilalt pe gâtul meu. Mi s-a făcut pielea de găină şi am simţit în clipa următoare cum mă înmoi de tot. Deodată acea senzaţie subită de căldură care îmi traversa tot corpul cu rapiditate s-a transformat într-un fior rece. Într-o fracţiune de secundă limba acestuia îmi lingea gâtul foarte tandru apoi am simţit cum dinţii bărbatului se adâncesc din ce in ce mai rău in pielea mea pana când a început să mă doară groaznic. Mi-am ridicat mâna tremurândă şi mi-am proptit degetele peste braţul bărbatului, fără să strang. Simţeam cum lacrimile îmi curg ca niciodată pe obraji, iar toţi cei din jur mă priveau atent speriaţi. L-am văzut pe Kevin privindu-mă terifiat şi am clipit greu implorandu-l să mă ajute să scap deoarece ma durea groaznic şi simţeam cum îmi suge sângele pur şi simplu.
I-am privit pe toţi cei din raza mea de vedere implorandu-i să mă ajute din priviri, dar singurul lucru pe care îl faceau era să şuşotească şi să mă privească terifiaţi. Ştiam că acea muşcatura va lasa urme adânci care nu se vor putea vindeca prea repede.
Deja tot corpul îmi amorţise. Mă simţeam secat de orice putere. Nici nu am simţit când am scăpat din stransoare, locul frigea şi îl simţeam cum pulsa ca o inima plină de adrenalină. După ce am făcut contact cu dejgheaua ochii mi s-au închis pentru o clipă apoi m-am privit în oglinda care se alfa pe aceasta. Eram alb ca varul si puteam să observ cum firicele de sânge mi se scurg pe frunte şi pe gât.
Am clipit apăsat proptindu-mi mâinile în colţul tejghelei şi m-am împins ridicându-mă încet. Aerul nu mai era atât de mult ca de obicei şi simţeam că mai am puţin şi leşin din cauza durerii, m-am îndreptat spre camera de schimb sub privirile insistente ale celorlalţi. Cum am intrat acolo m-am proptit de perete şi mi-am privit chipul în oglinda din faţa mea. Eram ca o mumie: părul roşu spre portocaliu, faţa albă ca varul, buzele palide, ochii umezi şi firicele groase de sânge care mi se scurgeau pe gat si pe faţă.
Am făcut câţiva paşi până la baie şi acolo am dat nas în nas cu Kevin. Nici nu l-am privit, durerea era prea mare ca să o pot face. Mi-am scos cutiuţa pentru lentilele de contact şi le-am scos lăsându-mi ochii conturaţi de un roşu palid la vedere. Mâinile îmi tremurau atât de tare încât nu le puteam controla. Mi-am întors privirea la Kevin rugându-l să mă ajute. Pentru o clipă m-a privit îndurerat, apoi m-a urcat pe blatul de langă chiuvete şi a început să îmi stearga sângele care curgea în continuu fără oprire.
Atingerile lui atât de grijuli îmi provocau o durere mai mare, l-am văzut întinzându-se către mine si dându-mi bretonul de pe frunte, a început să îmi stearga şi faţa. Era un moment de linişte apăsătoare care durea mai groaznic decât orice rană. A adus trusa de prim ajutor şi a pus-o lângă mine deschizând-o rapid. A luat de acolo crema dezinfectantă şi mi-a dat pe rana care se afla pe frunte, apoi cu grijă şi mişcări uşoare mi-a dat pe gât. Arăta atat de urât şi sângera fără oprire.
Mi-am lăsat privirea în jos şi am luat nişte pansamente pe care mi le-a pus el peste ambele rani prinzându-le cu o banda adezivă specială. Am băut puţină apă şi am ieşit din baie.
-Doar nu ai de gând să te întorci! a ţipat după mine ieşind la rândul său de acolo
-Ba da.. îmi voi pierde din salariu şi clientul va fi nemulţumit dacă nu îi va duce cineva bautura comandată.
Eram ameţit, iar rana îmi sângera foarte rău. M-am apropiat de bar şi am privit sticla de vin care stătea neclintită. I-am spus şefului să îmi dea adevăratul vin, nu chestia aia contrafăcută apoi diluată cu apa şi cine stie ce alte prostii. Am păşit către masa unde se afla acel bărbat sub privirile stupefiate ale celor din jurul meu. Cum am ajuns în dreptul mesei am tras aer în piept şi m-am postat în faţa bărbatului deschizând sticla şi punand într-un pahar pe care îl luasem cu mine împreună cu sticla.
-Vinul dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru colegii mei nesăbuiţi... am şoptit fără să îl privesc.
În momentul în care mi-am ridicat privirea la el am văzut ceva care m-a şocat cu adevărat, faţa lui părea a fi una angelică cu trasături frumoase. Avea niste buze atât de voluptoase, acum conturate conturate de sângele meu. Nu puteam să cred că un om atât de frumos putea face ce mi-a făcut mie mai devreme.
Ştiam că mi-am bagat capul în gura leului, dar nu îmi doream ca şi altcineva să păţească ceva asemanator cu mine. Am lăsat paharul pe jumătate plin pe masă în faţa bărbatului, apoi sticla puţin mai în spate. Mi-am pus tava pe picioare şi mi-am plecat capul aşteptând reacţia celuilalt.
-yuyo here-