13-08-2010, 12:08 PM
Stiti ca eu nu-mi pot spune parerea decat comentand alte pareri
Pai autoreglementare cam exista. Ia injura aici si vezi daca scapi nepedepsita.
@wunder: ai ajuns pana la lucrul care a motivat-o in toata treaba asta?
Oare daca Olguta o sa caute 2 ore un loc de parcare o sa faca ceva in privinta asta? Se pare ca o problema personala devine una mai mult sau mai putin nationala (suna exagerat ). In plus, cati ani are nepoata aia de nu stie obscenitati? Eu tare cred ca a intrebat-o ca sa-si bata joc de ea. Eu asa faceam
Si totusi, cum o sa faca ei asta?
Cum spunea cineva: asta ne distrage atentia de la adevaratele probleme.
Pai autoreglementare cam exista. Ia injura aici si vezi daca scapi nepedepsita.
@wunder: ai ajuns pana la lucrul care a motivat-o in toata treaba asta?
Olguta A scris:Chiar a venit nepoata mea recent la mine şi m-a întrebat ce înseamnă nu ştiu ce obscenitate pe care o citise în subsolul unei ştiri despre mine.De ce nu-i in stare mama plodului ala sa o supravegheze (cum a spus si Loula) in ce face pe net? Bine, teoretic fata era pe un site cu o stire despre Olguta. Oare sa fie asa? Sa zicem ca asa e.
Oare daca Olguta o sa caute 2 ore un loc de parcare o sa faca ceva in privinta asta? Se pare ca o problema personala devine una mai mult sau mai putin nationala (suna exagerat ). In plus, cati ani are nepoata aia de nu stie obscenitati? Eu tare cred ca a intrebat-o ca sa-si bata joc de ea. Eu asa faceam
Citat:oricum nu o sa se intample, nu putem fi controlati.Sa presupunem prin absurd ca reusesc, daca eu ma duc pe un site strain si o injur pe Olguta ce se intampla? Controlam tot netul?
Si totusi, cum o sa faca ei asta?
Cum spunea cineva: asta ne distrage atentia de la adevaratele probleme.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra