11-08-2010, 06:54 PM
Salut! Ador ficul tau. Dupa ce l-am citit in intregime singurele cuvinte care mi-au venit in minte au fost: minunat, extraordinar, mirific!
Ficul asta e extrem de bun! Nici nu stiu ce as mai putea zice.
Naratiunea e foarte frumoasa. Descrierea la fel. Cand citesc parca as fi in locul personajului. Dialogul este foarte bun si deloc sec.
De greseli de tastare nici nu se pune problema. N-am vazut niciuna pe tot parcursul ficului.
Bravo! Ai o imaginatie bogata si chiar daca ficuri SasuSaku, sunt peste tot, al tau e original.
Astept cu nerabdare continuarea si sper ca o vei posta cat de curand.
Mmm...ce as mai putea spune?
Sper ca cei doi sa se mai apropie in misiunea asta si sa o duca[misiunea] cu succes la capat, cu toate ca as vrea sa intampine si obstacolo pe drum pentru a fi mai interesant^^
Sper ca Sasuke sa nu fie un tradator si sa se fi intors in Konoha de dorul Sakurei:D
Cam asta a fost tot ce am avut de zis.
Bye si grabeste-te cu nextu`!!!
Ficul asta e extrem de bun! Nici nu stiu ce as mai putea zice.
Naratiunea e foarte frumoasa. Descrierea la fel. Cand citesc parca as fi in locul personajului. Dialogul este foarte bun si deloc sec.
De greseli de tastare nici nu se pune problema. N-am vazut niciuna pe tot parcursul ficului.
Bravo! Ai o imaginatie bogata si chiar daca ficuri SasuSaku, sunt peste tot, al tau e original.
Astept cu nerabdare continuarea si sper ca o vei posta cat de curand.
Mmm...ce as mai putea spune?
Sper ca cei doi sa se mai apropie in misiunea asta si sa o duca[misiunea] cu succes la capat, cu toate ca as vrea sa intampine si obstacolo pe drum pentru a fi mai interesant^^
Sper ca Sasuke sa nu fie un tradator si sa se fi intors in Konoha de dorul Sakurei:D
Cam asta a fost tot ce am avut de zis.
Bye si grabeste-te cu nextu`!!!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .