Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţigările şi adolescenţii

Eu sincer fumez de ceva ani, aproape cinci, de pe la unsprezece ani...Nu spun ca ce fac e corect si mai important, nu m-am apucat din ideea de a fi "cool" atat timp cat incepi sa-ti distrugi corpul din porpria initiativa, doar cu ideea de a fi "cool" e o prostie, defapt intotdeauna e o prostie, nu exista nici un motiv serios pentru care sa te apuci de fumat dar exista tigari si trabucuri si o poti face. Ca adolescent exista mii de motive, nici unul bun, eu una m-am apucat din cauza cosmarurilor si insomniilor lungi, dar te poti apuca din "inimi frante' din ideea de a fi "cool', de a te integra, de a parea "smecher" s.a.m.d. Nu e un motiv real nici unul, adolescent, matur sau om varsnic, fumatul e ceva rau. Pacat e ca...nu toti sunt constienti ca-si omoara neuronii zilnic, nu toti sunt constienti cand o fac si nu toti vor sa stie daca fac bine-rau asa ca nu toti vor sa stie ca isi fac lor un rau si ca ceea ce fac e rau si-acum nu vorbim la scala de concept ci de lucruri dovedite stintific.
Ca adolescent, fumezi in motive insignifiante si dintr-un stres inchipuit, ca om matur fumezi dintr-un stres ...real, pentru ca societatea ti-l ofera. Dar sunt sute de alte moduri in care sa te relaxezi, dar din pacate nimeni nu le cauta asa ca e mai usor sa-ti iei tigari.
Nu sunt nici pro nici contra, dar cel mai bine ar fi sa aruncam tigarile undeva si sa le ardem si sa demolam companiile producatoare de tigari, poate ne-am prelungii viata sau poate am gasii altceva cu care sa ne-o distrugem, dar in cazul in care tigarile ne apra de ceva mai rau prin care sa ne distrugem cu scuza ca 'ne relaxam" atunci e de preferat ca ele sa ramana pe piata Smile.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Răspunsuri în acest subiect
Ţigările şi adolescenţii - de Flash - 03-08-2010, 03:58 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 03-08-2010, 04:33 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Lia - 06-08-2010, 01:27 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de She - 10-08-2010, 06:09 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Ich. - 10-08-2010, 07:23 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Ada - 27-06-2011, 11:37 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Absinthion - 07-07-2011, 11:28 PM